Doe mee aan de gratis videochallenge:

‘Ontwikkel een eigen, unieke stijl in 7 opdrachten’.

 

 

* dit is handig om in te vullen

Schrijf je nu hier in:

In deze challenge krijg je 7 dagen achter elkaar een e-mail met daarin een video en een opdracht. Het uitvoeren van de opdracht kost ongeveer 10 minuten per dag. Je kunt deze video’s en  opdrachten bekijken en uitvoeren wanneer het jou uit komt.

 

Na de challenge heb je handvatten gekregen om met deze heel eigen, unieke stijl aan de slag te gaan. Het zijn jouw ingrediënten voor een logo of website.

 

Wanneer je bij een ontwerper aan klopt heb jij je verhaal klaar: je weet welke kleuren, vormen en karaktereigenschappen bij jou passen. Je hebt al een helder idee over de vormgeving van het logo of de website passend bij jouw bedrijf.

 

Op deze manier werk je toe naar een grafische identiteit die precies bij je past. Wanneer je deze grafische identiteit gaat presenteren aan de wereld, ga je klanten aantrekken die zich thuis voelen bij jouw uitstraling. Het zijn mensen die bij jou passen. En daarom niet voor je collega kiezen maar voor jou.

"Ik help ondernemers met een creatieve, eigen stijl bij de grafische identiteit voor hun bedrijf. Zodat ze opvallen met een unieke uitstraling (grafisch ontwerp of webdesign) die precies bij ze past. En daarmee zelf hun ideale klant aantrekken."

- Leonie Gladdines

© Studio Sierlebons, Ontwerpbureau van Leonie Gladdines   • leonie@studiosierlebons.nl  •  0612591469 • Oosterhout, Noord-Brabant