Doe mee aan de gratis videochallenge:

‘Ontwikkel een eigen, unieke stijl in 7 opdrachten’.

 

 

Schrijf je nu hier in:

In deze challenge krijg je 7 dagen achter elkaar een e-mail met daarin een video en een opdracht. Het uitvoeren van de opdracht kost ongeveer 10 minuten per dag. Je kunt deze video’s en  opdrachten bekijken en uitvoeren wanneer het jou uit komt.

 

Na de challenge heb je handvatten gekregen om met jouw heel eigen, unieke stijl aan de slag te gaan. Het zijn jouw ingrediënten voor een logo of website.

 

Wanneer je bij een ontwerper aan klopt heb jij je verhaal klaar: je weet welke kleuren, vormen en karaktereigenschappen bij jou passen. Je hebt al een helder idee over de vormgeving van het logo of de website passend bij jouw bedrijf.

 

Op deze manier werk je toe naar een grafische identiteit die precies bij je past. Wanneer je deze grafische identiteit gaat presenteren aan de wereld, ga je klanten aantrekken die zich thuis voelen bij jouw uitstraling. Het zijn mensen die bij jou passen. En daarom niet voor je collega kiezen maar voor jou.

* dit is handig om in te vullen

"Ik help ondernemers met een creatieve, eigen stijl bij de grafische identiteit voor hun bedrijf. Zodat ze opvallen met een unieke uitstraling (grafisch ontwerp of webdesign) die precies bij ze past. En daarmee zelf hun ideale klant aantrekken."

- Leonie Gladdines

© Studio Sierlebons, Ontwerpbureau van Leonie Gladdines   • leonie@studiosierlebons.nl  •  0612591469 • Oosterhout, Noord-Brabant

 

 

Gratis vrijblijvend, oriënterend gesprek

We overleggen samen over alle ideeën en mogelijkheden.

 

Gratis moodboard

Om de uitstraling en sfeer van je logo of  website heel duidelijk en beeldend te communiceren maak ik voordat we aan een ontwerp beginnen een moodboard. Dat is een verzameling afbeeldingen van gedachten, sfeer en associaties. Zo check je snel of we op 1 lijn zitten.

 

Altijd bereikbaar

 

 

Veel persoonlijk contact en overleg

Ik ga met jou een persoonlijke samenwerking aan.

Ik kom bij je thuis om te overleggen, of we bellen en hebben veel contact via de e-mail.

 

 

Eigen inbreng

Er is alle ruimte voor je eigen inbreng, wensen en ideeën.

Aanpassingen aan bijvoorbeeld een website blijven altijd mogelijk.

 

Altijd een uniek ontwerp

Een website of logo wordt helemaal op maat gemaakt in jouw eigen, unieke stijl. Ik maak geen gebruik van standaard templates zoals Wordpress. In plaats daarvan maak ik voor jou iets unieks.

 

Brede artistieke vertegenwoordiging

Je kunt hier terecht voor zowel een logo, visitekaartje, flyer en folder als een website. Maar ik kan ook een illustratie voor je maken en je helpen bij het maken van foto’s of films. 10 vliegen in 1 klap!

 

Geen onverwachte kosten

 

Gratis extra service

Je visitekaartje is klaar! Maar wat nu? Bij wie moet je ze laten drukken? Wie heeft de beste prijs/kwaliteit verhouding? Deze zorgen kan ik voor je uit handen nemen. Ik geef je een overzicht van de beste opties en de optie waar jij voor kiest voer ik voor je uit.

 

 

 

Gratis tools, werkwijze en voorwaarden van Studio Sierlebons.