Wil je een professionele website laten maken?

En het liefste een originele website, die jouw persoonlijke verhaal vertelt? Ik maak  geen gebruik van standaard templates, maar maak een custom en responsive webdesign, speciaal voor jou. Helemaal op maat.

Dat betekent dat alle ideeën die je hebt mogelijk zijn!

Ik ontwerp én bouw je website. Je kunt dus voor al je vragen bij mij terecht! Aanpassingen aan de website blijven altijd mogelijk zodat de website met je bedrijf mee blijft  groeien.

 

Portfolio webdesign

Website Juffrouw Troost

 

Webdesign en logo-ontwerp voor Juffrouw Troost: Jouw assistent voor een dag! Dit is de nieuwe website voor het bedrijf van Annet Troost waar ze je helpt bij allerlei soorten alledaagse klusjes. Zoals boodschappen doen of het oppassen op je huis en huisdieren wanneer je op vakantie bent. Haar eigen, unieke ingrediënten voor de vormgeving: stoer blauw en rood, verschillende zeedieren en een vintage jaren ‘50 sfeer. Ook maakte ik bij elke categorie klusje een fotocollage. We maakten samen een originele website in haar heel eigen stijl.

 

Bekijk hier meer afbeeldingen van het project.

Bezoek de website: www.juffrouwtroost.nl

Website AET

 

Voor Advanced Extracorporeal Therapies maakte ik een strakke website, met een animatie als intro en een animatie van hun logo als watermerk op de achtergrond. Een strakke vormgeving. Less is more. Maar wel met beweging en een originele, afgeronde rechterhoek aan de onderkant.

 

Bekijk hier meer afbeeldingen van het project.

Bezoek de website: www.aet.care

Website Han Polman

 

Voor Han Polman, coach voor persoonlijke ontwikkeling, maakte ik een website. De volgende elementen wilde hij graag terug zien: rust, zijn lievelingsbloemen, planten, foto's van de bosrijke omgeving waar hij wandelend coachingsessies geeft en foto's van de praktijk aan huis.

 

Bekijk hier meer afbeeldingen van het project.

Bezoek de website: www.hanpolmancoaching.nl

Website Vertalerij

 

Ine Willems is (boek)vertaler en vertel-en verhaalkundige. Ze heeft 3 bedrijven: Narretief, de Vertalerij en Het Literair Vertaalatelier.

Ik mocht voor deze drie bedrijven logo's en een eigen stijl per bedrijf ontwerpen. Wel moesten ze één geheel vormen.

 

Bekijk hier meer afbeeldingen van het project.

Bezoek de website: www.vertalerij.nl

Website Hart voor je voeten

 

Caroline (voetreflextherapeute) wilde graag voor de opening van haar tweede praktijk een nieuwe website. Ze geeft speciale massages aan mensen met gewrichtspijnen en hoofdpijn maar helpt ook mensen die last hebben van een depressie of burn out.

Nu heeft ze een website precies passend bij haar persoonlijkheid, waar haar doelgroep een positief gevoel bij krijgt en waardoor Caroline nog meer mensen kan helpen.

 

Bekijk hier meer afbeeldingen van het project.

Bezoek de website: www.carolinehartvoorjevoeten.nl

 

Website Dame Dollie doet drie dingen

 

'Dame Dollie doet drie dingen' is een prentenboek.

Het boek is gefinancierd via crowdfunding. Het hele verhaal rondom het boek is nu op de website terug te vinden. Lezers kunnen een reactie geven en je kan het boek via deze website bestellen.

 

Bekijk hier meer afbeeldingen van het project.

Bezoek de website: www.damedolliedoetdriedingen.nl

Website Bonewald Luthiers

 

Het product staat centraal, maar toch springen de visie en stijlvolle persoonlijkheid van deze muzikale ondernemers eruit. Een klassieke vormgeving met de nadruk op het ambacht. Een plek voor een uitgebreid portfolio en veel sfeerfoto's.

 

Bekijk hier meer afbeeldingen van het project.

Bezoek de website: www.bonewaldluthiers.com

Website Amanda Sauerkraut

 

Een website met bloemetjesbehang, collages vol glitters, pailletten en patronen. Een plek waar  Amanda haar publiek kan verwelkomen met haar eigen stem.

Je kan video's bekijken en er is een Q&A-pagina waarop haar fans vragen kunnen stellen. Door de eigen inbreng van Amanda Sauerkraut is het een hele eigen, persoonlijke website geworden.

 

Bekijk hier meer afbeeldingen van het project.

Bezoek de website: www.amandasauerkraut.nl

 

"Ik help ondernemers met een creatieve, eigen stijl bij de grafische identiteit voor hun bedrijf. Zodat ze opvallen met een unieke uitstraling (grafisch ontwerp of webdesign) die precies bij ze past. En daarmee zelf hun ideale klant aantrekken."

- Leonie Gladdines

© Studio Sierlebons, Ontwerpbureau van Leonie Gladdines   • leonie@studiosierlebons.nl  •  0612591469 • Oosterhout, Noord-Brabant

 

 

Gratis vrijblijvend, oriënterend gesprek

We overleggen samen over alle ideeën en mogelijkheden.

 

Gratis moodboard

Om de uitstraling en sfeer van je logo of  website heel duidelijk en beeldend te communiceren maak ik voordat we aan een ontwerp beginnen een moodboard. Dat is een verzameling afbeeldingen van gedachten, sfeer en associaties. Zo check je snel of we op 1 lijn zitten.

 

Altijd bereikbaar

 

Veilig en betrouwbaar

 

Veel persoonlijk contact en overleg

Ik ga met jou een persoonlijke samenwerking aan.

Ik kom bij je thuis om te overleggen, of we bellen en hebben veel contact via de e-mail.

 

 

Eigen inbreng

Er is alle ruimte voor je eigen inbreng, wensen en ideeën.

Aanpassingen aan bijvoorbeeld een website blijven altijd mogelijk.

 

Altijd een uniek ontwerp

Een website of logo wordt helemaal op maat gemaakt in jouw eigen, unieke stijl. Ik maak geen gebruik van standaard templates zoals Wordpress. In plaats daarvan maak ik voor jou iets unieks.

 

Brede artistieke vertegenwoordiging

Je kunt hier terecht voor zowel een logo, visitekaartje, flyer en folder als een website. Maar ik kan ook een illustratie voor je maken en je helpen bij het maken van foto’s of films. 10 vliegen in 1 klap!

 

Geen onverwachte kosten

 

Gratis extra service

Je visitekaartje is klaar! Maar wat nu? Bij wie moet je ze laten drukken? Wie heeft de beste prijs/kwaliteit verhouding? Deze zorgen kan ik voor je uit handen nemen. Ik geef je een overzicht van de beste opties en de optie waar jij voor kiest voer ik voor je uit.

 

 

 

Gratis tools, werkwijze en voorwaarden van Studio Sierlebons.

 

* dit is handig om in te vullen