Prentenboek 'Dame Dollie doet drie dingen'

'Dame Dollie doet drie dingen' is een prentenboek voor kinderen vanaf ongeveer vijf jaar. Het heeft een eigenzinnig en humoristische stijl in tekst en illustraties. Dame Dollie  gaat over slapen en dromen; wat gebeurt echt en wat niet?

 

Dame Dollie ziet een vreselijk monster op tv. Midden in de nacht gaat ze slaapwandelen ... Op haar wandeling komt ze het monster weer tegen! Gelukkig weet ze snel iets te bedenken om het monster te slim af te zijn. Dan rent Dame Dollie terug naar huis, naar Manlief, en kruipt ze weer bij hem in bed.

 

Auteur: Tim Gladdines

Illustraties: Leonie Gladdines

Bestelformulier 'Dame Dollie doet drie dingen'.

 

De prijs van het boek is 12,50 euro en 3,95 euro verzendkosten. Als je het formulier invult, krijg je van mij een e-mail om te betalen. Daarna stuur ik het boek z.s.m. naar je op!

 

Klik hier voor het inkijkexemplaar.

Vereist

Vereist

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Bedankt voor je bestelling!

Je krijgt zo snel mogelijk bericht.

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Lees hier de privacyverklaring.

"Het tweede project van Tim Gladdines en Leonie Gladdines is een schitterend prentenboek voor kinderen vanaf 5 jaar. Om in de geest van het boek te blijven, kun je er drie dingen mee doen: kijken, lezen en beleven, met zo af en toe de ogen dicht. Omdat het soms echt spannend wordt!"

lees hier verder

- Gina Vodegel, journalist

"Wat een bijzonder boek weer, van deze twee Gladdines-en! Ik ben ervan overtuigd dat het bij veel (voor)lezers in de smaak zal vallen, o.a. vanwege het originele taalgebruik en de kleurrijke illustraties, een mix van tekeningen en stukjes foto, waarin veel valt te ontdekken. Ik ga dit boek in mijn werk als logopediste op een school voor Speciaal Onderwijs vaak uit de kast pakken om voor te lezen of om samen met de kinderen te lezen. Ik kan er zelfs spraak- en taaloefeningen aan vast knopen, of rollenspel mee oefenen. " lees hier verder.

- Melanie Pelzer, logopediste

"Ik help ondernemers met een creatieve, eigen stijl bij de personal branding van hun bedrijf. Zodat ze opvallen met een unieke uitstraling (grafisch ontwerp en webdesign) die precies bij ze past. En daarmee zelf hun ideale klant aantrekken."

- Leonie Gladdines

© Studio Sierlebons, Ontwerpbureau van Leonie Gladdines   • leonie@studiosierlebons.nl  •  0612591469 • Oosterhout, Noord-Brabant

 

 

Gratis vrijblijvend, oriënterend gesprek

We overleggen samen over alle ideeën en mogelijkheden.

 

Gratis moodboard

Om de uitstraling en sfeer van je logo of  website heel duidelijk en beeldend te communiceren maak ik voordat we aan een ontwerp beginnen een moodboard. Dat is een verzameling afbeeldingen van gedachten, sfeer en associaties. Zo check je snel of we op 1 lijn zitten.

 

Altijd bereikbaar

 

Veilig en betrouwbaar

 

Veel persoonlijk contact en overleg

Ik ga met jou een persoonlijke samenwerking aan.

Ik kom bij je thuis om te overleggen, of we bellen en hebben veel contact via de e-mail.

 

 

Eigen inbreng

Er is alle ruimte voor je eigen inbreng, wensen en ideeën.

Aanpassingen aan bijvoorbeeld een website blijven altijd mogelijk.

 

Altijd een uniek ontwerp

Een website of logo wordt helemaal op maat gemaakt in jouw eigen, unieke stijl. Ik maak geen gebruik van standaard templates zoals Wordpress. In plaats daarvan maak ik voor jou iets unieks.

 

Brede artistieke vertegenwoordiging

Je kunt hier terecht voor zowel een logo, visitekaartje, flyer en folder als een website.

 

Geen onverwachte kosten

 

Gratis extra service

Je visitekaartje is klaar! Maar wat nu? Bij wie moet je ze laten drukken? Wie heeft de beste prijs/kwaliteit verhouding? Deze zorgen kan ik voor je uit handen nemen. Ik geef je een overzicht van de beste opties en de optie waar jij voor kiest voer ik voor je uit.

 

 

 

Gratis tools, werkwijze en voorwaarden van Studio Sierlebons.