Wie is de vormgever van Sierlebons?

Leonie Gladdines is opgeleid tot ontwerper visuele communicatie, grafisch vormgever en production designer (vormgever film & tv). Ze heeft twee kinderboeken geïllustreerd, verschillende logo's en websites ontworpen, en de vormgeving bedacht voor een oorlogsfilm. Deze film won een CILECT Award (2014) en was finalist voor de Studenten Oscar in de categorie Buitenlandse Studentenfilm (2014).

 

Leonie studeerde Visuele Communicatie aan de Kunstacademie in Tilburg waar zij in 2009 haar diploma behaalde. Daarna verhuisde ze naar Amsterdam om zich te verdiepen in de vormgeving van film.
Tijdens de opleiding Production Design wilde Leonie zich specialiseren in het vinden van mooie filmlocaties. In de zomer van 2012 liep ze stage bij locatiebureau 'Het Vindingrijk' in Amsterdam. Ze was locatiescout voor oa: Divorce, Moordvrouw (RTL4), Komt een man bij de dokter, Danni Lowinksi (SBS 6) en Levenslied (NPO).

 

Naast het maken van films bleef Leonie zich bezig houden met het maken van grafische ontwerpen en illustraties.

In 2015 vond ze hier een overkoepelende naam voor:
'Studio Sierlebons'. Een term die alle creatieve aspecten samen kon brengen. Waarom zou je moeten kiezen?

Leonie is het gelukkigst als ze bezig kan zijn met zowel film als grafische vormgeving en het maken van illustraties. In 2016 werd webdesign aan dit lijstje toegevoegd.
Studio Sierlebons kreeg een thuisbasis in Oosterhout, Noord - Brabant, een centrale plek voor alle klanten!

Bekijk ook het CV van Leonie.

Leonie Gladdines

grafische vormgeving, illustratie, production design & webdesign

"Het is mijn missie om beeldend kunstenaars en ondernemers in de creatieve sector zo goed mogelijk te helpen bij de (grafische) vormgeving van hun project zodat kunst en creativiteit gezien wordt en het de aandacht krijgt die het verdient." - Leonie Gladdines

© Studio Sierlebons, Ontwerpbureau van Leonie Gladdines   • leonie@studiosierlebons.nl  •  0612591469 • Oosterhout, Noord-Brabant

Studio Sierlebons
Keizersdam 81 4908 BEOosterhout
Tel: 0612591469