Hoe laat jij in de vormgeving van je bedrijf zien dat jij uniek bent?

Geschreven door Leonie

Het is redelijk eenvoudig om een standaard logo of  website te maken door middel van een template of een gratis online programma waar je uit enkele opties een vormgeving kan kiezen. Alleen ben je dan niet opmerkelijk. Wanneer je wilt opvallen tussen alle bedrijven die in deze tijd uit de grond schieten, moet je laten zien dat jij uniek bent.
Maar hoe doe je dat?

 

 

Laten we allemaal mannetjes zijn!

Geschreven door Leonie

Vrouwen scoren en voor nakomelingen zorgen is van levensbelang. In ieder geval voor mannetjes in het dierenrijk. Anders sterft het ras uit. Dus ze moeten zorgen dat ze opvallen. En de aandacht van de vrouwtjes trekken. Kijk bijvoorbeeld eens naar fazanten. Wat zijn ze toch mooi, en ze zijn er in alle soorten en maten. Ze zijn allemaal net iets anders in hun eigen, unieke stijl.

 

Een website make-over. Vormgeving die op je lijf is geschreven.

Geschreven door Leonie

Amanda Sauerkraut is gastvrouw en presentatrice met eigen theatershows. Natuurlijk heeft ze al een website. ‘Amanda Online!’ Maar hij is wat verouderd en straalt niet meer de jeugdigheid van Amanda uit. Kortom, het is tijd voor een make-over.

Haar voorwaarden: theatraal en humoristisch.

 

 

 

 

Doe maar gewoon ‘iets creatiefs’.
Hoe zorg je ervoor dat een ontwerper of webdesigner precíes maakt wat jij bedoelt?

Geschreven door Leonie

“Doe maar gewoon ‘iets creatiefs’.”
Ohh en is dat schrijven met links terwijl ik rechtshandig ben? Mag ik dan op mijn kop staan en tegelijkertijd aardbeien eten?
Het staat een beetje gelijk aan de zin: ‘Je krijgt álle vrijheid!’ Wat heel leuk is, wanneer dat ook echt zo is. In de praktijk loopt het meestal anders.

 

Hoe val jij op tussen alle anderen?
Je karaktereigenschappen als (online) visitekaartje.

Geschreven door Leonie

Mijn oma maakte van dagelijkse dingen iets bijzonders. Wanneer we frietjes aten serveerde ze deze in een puntzakje. Zoals je ze bij een frietkraam zou krijgen. Ze nodigde elke zondag de complete familie uit en bakte dan taarten en koekjes. Wanneer ze als klein meisje moest poetsen, trok ze zich terug met een van de boeken van ‘The Lord of the Rings’, en dan zei ze dat ze heel hard gewerkt had.

* dit is handig om in te vullen
Leuk, die Sierlebonbons!

Lees hier mijn privacyverklaring

Een bonbon is een klein, zoet snoepje.

Een Sierlebonbon is een wekelijks inspirerend artikel of leuke tip die gaat over het ontwikkelen van je logo of website in je eigen, creatieve stijl.

"Ik help ondernemers met een creatieve, eigen stijl bij de personal branding van hun bedrijf. Zodat ze opvallen met een unieke uitstraling (grafisch ontwerp en webdesign) die precies bij ze past. En daarmee zelf hun ideale klant aantrekken."

- Leonie Gladdines

© Studio Sierlebons, Ontwerpbureau van Leonie Gladdines   • leonie@studiosierlebons.nl  •  0612591469 • Oosterhout, Noord-Brabant

 

 

Gratis vrijblijvend, oriënterend gesprek

We overleggen samen over alle ideeën en mogelijkheden.

 

Gratis moodboard

Om de uitstraling en sfeer van je logo of  website heel duidelijk en beeldend te communiceren maak ik voordat we aan een ontwerp beginnen een moodboard. Dat is een verzameling afbeeldingen van gedachten, sfeer en associaties. Zo check je snel of we op 1 lijn zitten.

 

Altijd bereikbaar

 

Veilig en betrouwbaar

 

Veel persoonlijk contact en overleg

Ik ga met jou een persoonlijke samenwerking aan.

Ik kom bij je thuis om te overleggen, of we bellen en hebben veel contact via de e-mail.

 

 

Eigen inbreng

Er is alle ruimte voor je eigen inbreng, wensen en ideeën.

Aanpassingen aan bijvoorbeeld een website blijven altijd mogelijk.

 

Altijd een uniek ontwerp

Een website of logo wordt helemaal op maat gemaakt in jouw eigen, unieke stijl. Ik maak geen gebruik van standaard templates zoals Wordpress. In plaats daarvan maak ik voor jou iets unieks.

 

Brede artistieke vertegenwoordiging

Je kunt hier terecht voor zowel een logo, visitekaartje, flyer en folder als een website.

 

Geen onverwachte kosten

 

Gratis extra service

Je visitekaartje is klaar! Maar wat nu? Bij wie moet je ze laten drukken? Wie heeft de beste prijs/kwaliteit verhouding? Deze zorgen kan ik voor je uit handen nemen. Ik geef je een overzicht van de beste opties en de optie waar jij voor kiest voer ik voor je uit.

 

 

 

Gratis tools, werkwijze en voorwaarden van Studio Sierlebons.