Bedankt voor je bericht!

Ojee, er gaat bij Sierlebons iets mis. Probeer nog eens?

Iedereen heeft een eigen, creatieve stijl. Wanneer je deze stijl toevoegt aan de branding van je bedrijf kun je je makkelijk onderscheiden van anderen.

 

Ik vertaal jouw authentieke stijl naar een huisstijl of website die precies bij je past zodat deze unieke wereld zichtbaar wordt voor anderen en jij je ideale klant aantrekt. 'If you are your authentic self you have no competition'.

 

Heb je een vraag of wil je even overleggen?

Hieronder kan je een bericht achterlaten.

Ik stuur je zo snel mogelijk een antwoord terug.

 

 

Tot snel,

Leonie Gladdines

Contact

Leonie Gladdines

Over Leonie Gladdines

 

Brand design - Ik ontwerp een heel eigen, authentieke huisstijl en visuele identiteit voor creatieve ondernemers. Door mijn achtergrond als production designer (film&tv) kan ik mij goed inleven in iemands achtergrond, visie en persoonlijkheid. Toen: maakte ik de vertaalslag van een scenario naar een visueel geloofwaardige wereld voor film & tv. Nu: maak ik bij Studio Sierlebons de vertaalslag van de authentieke stijl en eigenheid van creatieve ondernemers naar een unieke huisstijl en website-ontwerp zodat ze opvallen met een uitstraling die precies bij ze past. En daarmee zelf hun ideale klant aantrekken.

 

Portfolio

Ik heb de huisstijl en visuele identiteit gemaakt voor o.a.: een theatermaker, vertaalbureau, journalist, boekenliefhebber, illustrator, voetreflexologen, coaches, assistentbureau, klinisch perfusionisten, healingpraktijk, rouwtherapeut en architect.

 

Grafische vormgeving en decor-ontwerp voor o.a. VPRO Boeken 2018/2019 (VPRO),

Zapp Awards 2018, 2019 (NPO), Lang Leve de Muziekshow 2018 (AVRO/TROS) (i.o.v. Rien Beerens).

 

Leonie Gladdines (Oosterhout, 1988)  studeerde voor ontwerper visuele communicatie, grafisch vormgever en production designer (film & tv). Ze heeft twee kinderboeken geïllustreerd, verschillende huisstijlen en websites ontworpen, en de vormgeving bedacht voor een oorlogsfilm. Deze film won een CILECT Award (2014) en was finalist voor de Studenten Oscar (2014).

Neem contact op  met Leonie

leonie@studiosierlebons.nl

Ontdek een manier om je eigen, creatieve stijl te vertalen naar een precies passende vormgeving voor een logo of website voor je bedrijf.

 

In deze challenge krijg je 7 dagen achter elkaar een e-mail met daarin een video en een opdracht.

Na de challenge heb je handvatten gekregen om met jouw heel eigen, unieke stijl aan de slag te gaan. Het zijn jouw ingrediënten voor een huisstijl of website.

Gratis tools, werkwijze en voorwaarden van Studio Sierlebons

Contact

Leonie Gladdines

 

 

Ojee, er gaat bij Sierlebons iets mis.

Probeer nog eens?

Bedankt voor je bericht!

Iedereen heeft een eigen, creatieve stijl. Wanneer je deze stijl toevoegt aan de branding van je bedrijf kun je je makkelijk onderscheiden van anderen.

 

Ik vertaal jouw authentieke stijl naar een huisstijl of website die precies bij je past zodat deze unieke wereld zichtbaar wordt voor anderen en jij je ideale klant aantrekt.

'If you are your authentic self you have no competition'.

 

Heb je een vraag of wil je even overleggen?

Hieronder kan je een bericht achterlaten.

Ik stuur je zo snel mogelijk een antwoord terug.

 

 

Tot snel,

Leonie Gladdines

 

Een website of huisstijl in jouw eigen, unieke stijl?

 

Vertaal jouw authentieke stijl naar een huisstijl of website die precies bij je past zodat deze unieke wereld zichtbaar wordt voor anderen en jij je ideale klant aantrekt.  Hoe? Kies uit mijn gratis aanbod de methode die het beste bij jou past:

Gratis tools van Studio Sierlebons

Over Leonie Gladdines

 

Brand design - Ik ontwerp een heel eigen, authentieke huisstijl en visuele identiteit voor creatieve ondernemers. Door mijn achtergrond als production designer (film&tv) kan ik mij goed inleven in iemands achtergrond, visie en persoonlijkheid.

 

Toen: maakte ik de vertaalslag van een scenario naar een visueel geloofwaardige wereld voor film & tv. Nu: maak ik bij Studio Sierlebons de vertaalslag van de authentieke stijl en eigenheid van creatieve ondernemers naar een unieke huisstijl en website-ontwerp zodat ze opvallen met een uitstraling die precies bij ze past. En daarmee zelf hun ideale klant aantrekken.