Amanda Sauerkraut is gastvrouw en presentatrice met eigen theatershows. Uiteraard heeft ze al een website. ‘Amanda Online!’

Maar hij is wat verouderd en straalt niet meer de jeugdigheid van Amanda uit. Kortom, het is tijd voor een make-over.

 

 

Theatraal en humoristisch

Haar voorwaarden: theatraal en humoristisch.

Open de website en het is net alsof je op de eerste rij zit.

‘Hartelijk Welkomen!’ klinkt het vanaf het podium.

In drie geanimeerde foto’s begroet ze je hartelijk.

Er is genoeg te doen. Het publiek kan minstens een uur rondkijken en zich vermaken. Met liedjes, songteksten, foto’s en video’s.

Ook haar liefde voor krullen, bloemen en pailletten ontbreekt niet.

 

Sommige mensen lopen van schrik hard weg.  Zij snappen de humor en eigenheid van Amanda niet. Maar dat maakt niet uit! Dit zijn waarschijnlijk toch niet de mensen die graag naar een theatershow van haar gaan.

Het zijn toch niet de mensen die ze graag wil bereiken.

Een website make-over.

Vormgeving die op je lijf is geschreven.

Geschreven door Leonie

Durf te kiezen

Wanneer je durft te kiezen voor een vormgeving die op je lijf is geschreven, filter je meteen de mensen uit die toch niet bij je passen.

En wie blijven er over? Juist.

De mensen met wie je fijn samenwerkt denken misschien op dezelfde manier als jij. Ze voelen een klik met je. En dat werkt, dat geeft zoveel energie!

 

Ik schreef expres ‘durft te kiezen’ want soms is dat heel moeilijk.

Je wil natuurlijk zoveel mogelijk mensen helpen. Maar gaandeweg kom je erachter dat samenwerken met de een veel leuker en fijner is dan met de ander. Door heel specifiek keuzes te maken laat je jouw visie en die van je bedrijf doorklinken in de vormgeving van je logo of website. Op deze manier werk je toe naar een grafische identiteit die precies bij je past.

Wanneer je deze gaat presenteren in de vormgeving van je bedrijf trek je klanten aan die zich thuis voelen bij jouw uitstraling. Het zijn mensen die bij jou passen. En daarom kiezen ze niet voor je collega maar voor jou.

 

Amanda’s website is nu een plek waar ze haar publiek kan verwelkomen met haar eigen stem. Waar ze video’s kan vertonen en waar ze via een Q&A-pagina en gastenboek kan communiceren met haar fans.

Door de eigen inbreng van Amanda Sauerkraut is het een hele eigen, unieke website geworden. En wil je graag een show bezoeken? Dan kan je op deze manier al goed kennis maken.

 

Hoe verliep de samenwerking?

“Wat zijn we blij met de nieuwe site van Amanda Sauerkraut! Leonie heeft haar eigen creatieve stempel gedrukt op het geheel, maar met oog en oor voor onze wensen en ideeën. Ze maakte een moodboard om te peilen of ze qua sfeer goed zat (ja, meteen raak!), ze luisterde goed, dacht mee, stond open voor onze inbreng, probeerde dingen uit maar draaide die ook in no time weer terug als de vorige versie tóch beter beviel, en zo kreeg de nieuwe site meer en meer vorm. We raakten steeds enthousiaster: kon dit er ook nog bij? (“tuurlijk”), zou het leuk zijn als ...? (“ja wie weet, we proberen het uit”), oh sorry, het wordt toch een andere foto (“geen probleem”). Zo werd het een gezamenlijk proces, waarbij Leonie de technische touwtjes op een prettige manier in handen hield. Het uiteindelijke resultaat overtreft onze verwachtingen! Heel erg bedankt, Leonie!”

 

Tim Gladdines (alias Amanda Sauerkraut) en

Melanie Pelzer (PA van Amanda Sauerkraut)

 

 

Heeft jouw website ook een make-over nodig?

 

Gratis tools, speciaal voor jou!

Wil je meer weten over hoe je jouw unieke, creatieve stijl kan vertalen naar een heel eigen vormgeving voor een logo of website voor je bedrijf? Ik heb twee gratis tools voor je ontwikkeld.

 

Ontdek een manier om je eigen, creatieve stijl te vertalen naar een precies passende vormgeving voor een logo of website voor je bedrijf. Val op tussen alle anderen en trek je ideale klant aan.

 

In deze challenge krijg je 7 dagen achter elkaar een e-mail met daarin een video en een opdracht. Na de challenge heb je handvatten gekregen om met deze heel eigen, unieke stijl aan de slag te gaan. Het zijn jouw ingrediënten voor een logo of website.

 

 

"Sommige mensen lopen van schrik hard weg. Maar dat maakt niet uit. Het zijn toch niet de mensen die ze graag wil bereiken"

"Door heel specifiek keuzes

te maken laat je jouw visie en die van je bedrijf doorklinken in de vormgeving van je logo of website."

Toen: maakte ik de vertaalslag van een scenario naar een visueel geloofwaardige wereld voor film & tv.

Nu: maak ik de vertaalslag van de authentieke stijl van creatieve ondernemers naar een uniek grafisch ontwerp en webdesign

zodat ze opvallen met een unieke uitstraling die precies bij ze past. En daarmee zelf hun ideale klant aantrekken.

- Leonie Gladdines

© Studio Sierlebons, Ontwerpbureau van Leonie Gladdines •  06 12591469 • Oosterhout, Noord-Brabant

Ontdek een manier om je eigen, creatieve stijl te vertalen naar een precies passende vormgeving voor een logo of website voor je bedrijf.

 

In deze challenge krijg je 7 dagen achter elkaar een e-mail met daarin een video en een opdracht. Na de challenge heb je handvatten gekregen om met jouw heel eigen, unieke stijl aan de slag te gaan. Het zijn jouw ingrediënten voor een logo of website.

 

Gratis vrijblijvend, oriënterend gesprek

We overleggen samen over alle ideeën en mogelijkheden.

 

Gratis moodboard

Om de uitstraling en sfeer van je logo of  website heel duidelijk en beeldend te communiceren maak ik voordat we aan een ontwerp beginnen een moodboard. Dat is een verzameling afbeeldingen van gedachten, sfeer en associaties. Zo check je snel of we op 1 lijn zitten.

 

Veel persoonlijk contact en overleg

Ik ga met jou een persoonlijke samenwerking aan.

Ik kom bij je thuis om te overleggen, of we bellen en hebben veel contact via de e-mail.

 

 

Eigen inbreng

Er is alle ruimte voor je eigen inbreng, wensen en ideeën.

Aanpassingen aan bijvoorbeeld een website blijven altijd mogelijk.

 

Altijd een uniek ontwerp

Een website of logo wordt helemaal op maat gemaakt in jouw eigen, unieke stijl. Ik maak geen gebruik van standaard templates zoals Wordpress. In plaats daarvan maak ik voor jou iets unieks.

 

Brede artistieke vertegenwoordiging

Je kunt hier terecht voor zowel een logo, visitekaartje, flyer en folder als een website of afbeeldingen voor social media of het vormgeven van een e-book.

 

Altijd bereikbaar

 

Veilig en betrouwbaar

Gratis tools, werkwijze en voorwaarden van Studio Sierlebons