Samenwerken?

Online training: Ontwerp een authentiek merk voor je bedrijf.

Maak in 8 lessen een stijldossier voor een persoonlijk en authentiek merk.

 

‘if you are your authentic self you have no competition’. Je weet na deze online training wat jou uniek maakt, welk authentiek verhaal jij vertelt,

welke vormgeving bij je persoonlijkheid past, hoe je jouw merk vertaalt naar producten en diensten die precies aansluiten op de wensen van je ideale klant, hoe je dit vertaalt naar alle grafische uitingen van je bedrijf, hoe je dit in de markt zet en hoe je je marketing een persoonlijke draai geeft.

 

Waar: Online, alle lessen zijn uit te voeren in je eigen tijd en tempo.

Wanneer: beschikbaar vanaf 16 september 2019

Hoe: werkboeken, video’s, opdrachten en inspiratie

Voor wie: ondernemers met een creatieve, eigen stijl.

Samenwerken?

 

Ik help jou je eigen, creatieve stijl te ontdekken en verder te ontwikkelen zodat jouw unieke wereld zichtbaar wordt voor anderen. Door dicht bij jezelf te blijven,

te kijken naar je karaktereigenschappen, achtergrond en visie ontstaat je unieke merkidentiteit. Je persoonlijke stijl.

Een unieke huisstijl.

Het ontwerpen van een identiteit

voor je bedrijf

Na een persoonlijk gesprek over wat je wilt uitstralen, maak ik een huisstijl die precies bij je past. Het is jouw unieke merkidentiteit en bestaat uit een logo, kleurpalet en lettertypes.

 

Ik help jou je eigen, creatieve stijl ontdekken en verder te ontwikkelen zodat jouw unieke wereld zichtbaar wordt voor anderen.

 

Door dicht bij jezelf te blijven, te kijken naar je karaktereigenschappen, achtergrond en visie ontstaat je unieke merkidentiteit.

Jouw persoonlijke stijl.

Deze is daarna te vertalen naar alle communicatie-uitingen via printed media (drukwerk) en social media (online).

Het is jouw unieke richtlijn voor je branding.

Een unieke website op maat.

Een website in jouw eigen, unieke stijl die precies bij je past.

Na een persoonlijk gesprek over wat je wil uitstralen, maak ik een moodboard om daarmee heel beeldend te kunnen communiceren over de sfeer van de website.

 

We vertalen jouw unieke huisstijl naar een website waar al je ideeën mogelijk zijn.

Ik werk niet met een vast sjabloon, ik zit niet vast aan kaders. Dat betekent dat ik alle ideeën die je hebt kan uitvoeren.

 

Eerdere opdrachtgevers kozen bijvoorbeeld voor: theatraal, allerlei soorten planten, bloemetjesbehang, de speelsheid van Alice in Wonderland, zeedieren, vintage jaren ‘50 of less is more. Waar zou jij voor kiezen? Welke ingrediënten passen bij jou?

Gratis vrijblijvend, oriënterend gesprek

Gratis moodboard

Veilig en betrouwbaar

Veel persoonlijk contact en overleg

Eigen inbreng

Altijd een uniek ontwerp

Een website of huisstijl wordt helemaal op maat gemaakt in jouw eigen, unieke stijl. Ik maak geen gebruik van standaard templates zoals Wordpress. In plaats daarvan maak ik voor jou iets unieks. Websites maak ik op maat. Ik werk niet met een vast sjabloon, ik zit niet vast aan kaders. Dat betekent dat ik alle ideeën die je hebt kan uitvoeren.

Gratis tools, werkwijze en voorwaarden van Studio Sierlebons