Wil jij opvallen tussen alle anderen met een unieke, persoonlijke uitstraling en op deze manier klanten aantrekken die precies bij je passen?

 

Het is redelijk eenvoudig om een standaard website te maken door middel van een template of een gratis online programma waar je uit enkele opties een vormgeving kan kiezen. Alleen ben je dan niet opmerkelijk. Wanneer je wilt opvallen tussen alle bedrijven die in deze tijd uit de grond schieten, moet je laten zien dat jij uniek bent. Dat kan door bijvoorbeeld heel dicht bij jezelf te blijven en te kijken naar je persoonlijke eigenschappen. Daarna naar kleuren en vormen die bij jou passen en iets over jou vertellen.

 

Je bent ondernemer en hebt een eigen, creatieve stijl ontwikkeld. Met deze eigen stijl laat jij zien dat jij (en dus jouw bedrijf) uniek bent.

Het liefste zou je willen dat deze stijl ook terug komt in bijvoorbeeld een logo of huisstijl.

Heb je deze stijl nog niet ontwikkeld? Dan doen we dat samen.

Maak zelf alvast een start door het lezen van dit stappenplan of door mee te doen aan mijn gratis videochallenge: ‘Ontwikkel een eigen stijl in 7 opdrachten.’

 

Schrijf je in voor een telefoongesprek. Dan bel ik je om eens te overleggen over de mogelijkheden die bij jou passen.

 

Webdesign VIP - 2.800 euro excl. btw

 

Een website in jouw eigen, unieke stijl. Speciaal voor jou op maat gemaakt. Met alle ruimte voor je wensen en ideeën. De website bevat een kleurenpalet, achtergronden en sfeerbeelden in jouw stijl. Uiteraard maak ik ook een versie van de website voor gebruik op de mobiele telefoon. Het aanpassen van de website blijft altijd mogelijk zodat de website met je bedrijf mee blijft groeien.

 

VIP omdat je echt iets bijzonders wil bijvoorbeeld:

- je hebt al een website en een huisstijl, maar deze heeft een complete make-over nodig.

- je hebt een groot nieuws - en media-archief die je op de nieuwe website in een nieuw jasje wil steken.

- je hebt een groot portfolio met veel projecten die moeten worden toegevoegd.

- je hebt meerdere bedrijven met een afzonderlijke stijl die samen 1 website en een geheel moeten vormen.

- iets anders (zullen we even overleggen?)

 

Webdesign Luxe - 2.200 euro excl. btw

 

Een website in jouw eigen, unieke stijl. Speciaal voor jou op maat gemaakt. Met alle ruimte voor je wensen en ideeën. De website bevat een kleurenpalet, achtergronden en sfeerbeelden in jouw stijl.

Uiteraard maak ik ook een versie van de website voor gebruik op de mobiele telefoon.

 

Luxe omdat je speciale elementen aan je website wil toevoegen, bijvoorbeeld:

- een animatie of geanimeerde onderdelen.

- interactie via geluid of video

- versies van de website in meerdere talen.

- fotocollages of illustraties op maat gemaakt

- goede foto’s van je kantoor of werkplek en deze heb je nog niet zelf gemaakt.

- iets anders (zullen we even overleggen?)

Het aanpassen van de website blijft altijd mogelijk zodat de website met je bedrijf mee blijft groeien.

Webdesign Basis - 1.600 euro excl. btw

 

Een website in jouw eigen, unieke stijl. Speciaal voor jou op maat gemaakt.

Met alle ruimte voor je wensen en ideeën.

Basis omdat de site ongeveer 10 pagina’s met tekst en afbeeldingen bevat. De website bevat een kleurenpalet, achtergronden en sfeerbeelden in jouw stijl. Uiteraard maak ik ook een versie van de website voor gebruik op de mobiele telefoon. Het aanpassen van de website blijft altijd mogelijk zodat de website met je bedrijf mee blijft groeien.

Logo-ontwerp voor 297 euro excl. btw.

 

Het centrale punt van je bedrijf. Hét begin van je huisstijl.

Een logo komt terug op alle grafische uitingen van je bedrijf. Bijvoorbeeld op een folder, visitekaartje, facturen en offertes. Maar ook op de website, een e-mailhandtekening of de omslagfoto van een zakelijke Facebookpagina. Het uiteindelijke logo dat je van mij krijgt, krijg je in verschillende bestandsformaten zodat deze meteen te gebruiken zijn voor bovenstaande doeleinden.

 

Bekijk hier logo’s die ik eerder gemaakt heb.

Website op maat gemaakt.

- Een website speciaal voor jou op maat gemaakt. Met alle ruimte voor je wensen en ideeën.

- We bespreken alles in een gratis persoonlijk gesprek.

- De vormgeving, het bouwen en het onderhouden van de website neem ik geheel voor mijn rekening. Dit levert jou de vrijheid op dat je je kunt bezig houden met andere dingen die voor jou belangrijk zijn.

- Je betaalt een eenmalig starttarief van 175 euro excl. btw. De rest van het bedrag betaal je als de website helemaal af is en voldoet aan al je wensen. Er is ook de mogelijkheid om het bedrag voor een website in 3 termijnen te betalen.

 

Een van bovenstaande websites is iets voor jou als:

- je als ondernemer een creatieve, eigen stijl hebt en deze wil laten zien in de vormgeving van je bedrijf.

- je iets anders dan anders wil en niet met de stroom mee wil varen.

- je in de vormgeving van jouw bedrijf je wilt kunnen onderscheiden van alle anderen.

- je ideeën hebt voor een logo of website, maar niet de tijd of mogelijkheden om deze uit te voeren.

- je het liefst een ontwerp op maat wil waarin je je eigen inbreng kwijt kan.

- je je ideale klant wil aantrekken door jezelf te presenteren met een vormgeving die precies bij jou past.

 

 

Kan ik al een voorbeeld zien van hoe de website er straks uit gaat zien?

Nee (even schrikken misschien). Ik werk niet met een standaard template voor een website. Dat is een soort kapstok waar je informatie aan ophangt en die voor ieder bedrijf aan te passen is. Ik ontwerp en bouw je site vanuit het niets. En dit is voor iedereen anders omdat ik werk aan de hand van jouw eigen, unieke stijl.

Ik kan je dus geen snel voorbeeld laten zien. Dit betekent ook dat we elke stap van de site samen bespreken en dat je overal je eigen stempel op kan drukken.

Wel kan je hier websites zien van anderen die je voor zijn gegaan.

 

 

Wat als ik niet tevreden ben met het aangeleverde ontwerp?

Ik probeer me uiteraard zo goed mogelijk in te leven in jouw idee, product of dienst en ik zal er alles aan doen om voor jou een passend ontwerp te maken.

Om misverstanden uit de weg te gaan, bied ik je voordat we aan het ontwerpproces beginnen een gratis moodboard aan. Zo starten we een beeldende communicatie die voor ons allebei een helder beeld oplevert van de elementen die wel of juist niet bij jou passen. Dit moodboard zou daarna te vertalen moeten zijn naar alle ontwerpuitingen die bij jouw product of dienst horen. Misschien heb je zelf al afbeeldingen verzameld of zelf een moodboard gemaakt.

 

Ik heb twee gratis tools ontwikkeld waarmee je voor onze samenwerking begint zelf al aan de slag kunt gaan. Op deze manier zorg je dat je een heel helder idee hebt van wat jij graag zou willen. Maak zelf alvast een start door het lezen van dit stappenplan of door mee te doen aan mijn gratis videochallenge: ‘Ontwikkel een eigen stijl in 7 opdrachten.’ Dit is de basis voor een heldere, beeldende communicatie.

Mocht je echt niet tevreden zijn dan bespreken we alles opnieuw in een persoonlijk gesprek en zorg ik voor een oplossing.

 

 

Wat houdt een moodboard precies in?

Een moodboard is een verzameling afbeeldingen van associaties, sfeer en beelden waarmee we heel duidelijk kunnen communiceren over wat wel of niet bij je product past. Veel woorden betekenen voor iedereen iets anders. ‘Stoer’ bijvoorbeeld, betekent voor de een ‘suf’ en voor de ander juist ‘heftig’ en ‘chique’ kan voor de een ‘stijlvol’ betekenen maar voor de ander juist ‘saai’.

Door uitwisseling van ideeën starten we een beeldende communicatie waarbij je meteen kan reageren, en maken we samen een ontwerp wat precies past bij jouw idee.

 

 

Zij gingen je voor

 

“Leonie heeft een prachtige website voor mij gemaakt. Na een goed gesprek, een moodboard, een kleurenpalet en een fotosessie is er ineens een website, helemaal ‘op mijn lijf geschreven’. Dat blijkt ook uit de reacties: ‘dit ben jij, dit past echt bij jou’. Er was zelfs iemand die zei ‘ik kom al tot rust als ik jouw website zie’. Precies wat ik wilde bereiken.

Leonie, bedankt voor je inbreng en de fijne samenwerking!”

 

Han Polman, coach voor persoonlijke ontwikkeling

Website: www.hanpolmancoaching.nl

 

“Voor iedereen die wil weten wie er verantwoordelijk is voor die fabelhaft mooie beelden en de slimme indeling van de website: dat is Leonie Gladdines van Studio Sierlebons, een dame met een neus - een néúsje, mijn beste - voor sfeer en schoonheid én een scherp oog voor praktische toepasbaarheid. En de kers op de taart is dat ze goed overleg pleegt, duidelijke afspraken maakt, zich daaraan houdt en volmaakt bedaard blijft.”

 

Ine Willems, vertel- en verhaalkundige, (boek)vertaler

Website: www.vertalerij.nl

 

 

Schrijf je in voor een telefoongesprek en ik bel je om eens te overleggen over de mogelijkheden die bij jou passen.

 

"Ik help ondernemers met een creatieve, eigen stijl bij de grafische identiteit voor hun bedrijf. Zodat ze opvallen met een unieke uitstraling (grafisch ontwerp of webdesign) die precies bij ze past. En daarmee zelf hun ideale klant aantrekken."

- Leonie Gladdines

© Studio Sierlebons, Ontwerpbureau van Leonie Gladdines   • leonie@studiosierlebons.nl  •  0612591469 • Oosterhout, Noord-Brabant

 

 

Gratis vrijblijvend, oriënterend gesprek

We overleggen samen over alle ideeën en mogelijkheden.

 

Gratis moodboard

Om de uitstraling en sfeer van je logo of  website heel duidelijk en beeldend te communiceren maak ik voordat we aan een ontwerp beginnen een moodboard. Dat is een verzameling afbeeldingen van gedachten, sfeer en associaties. Zo check je snel of we op 1 lijn zitten.

 

Altijd bereikbaar

 

Veilig en betrouwbaar

 

Veel persoonlijk contact en overleg

Ik ga met jou een persoonlijke samenwerking aan.

Ik kom bij je thuis om te overleggen, of we bellen en hebben veel contact via de e-mail.

 

 

Eigen inbreng

Er is alle ruimte voor je eigen inbreng, wensen en ideeën.

Aanpassingen aan bijvoorbeeld een website blijven altijd mogelijk.

 

Altijd een uniek ontwerp

Een website of logo wordt helemaal op maat gemaakt in jouw eigen, unieke stijl. Ik maak geen gebruik van standaard templates zoals Wordpress. In plaats daarvan maak ik voor jou iets unieks.

 

Brede artistieke vertegenwoordiging

Je kunt hier terecht voor zowel een logo, visitekaartje, flyer en folder als een website.

 

Geen onverwachte kosten

 

Gratis extra service

Je visitekaartje is klaar! Maar wat nu? Bij wie moet je ze laten drukken? Wie heeft de beste prijs/kwaliteit verhouding? Deze zorgen kan ik voor je uit handen nemen. Ik geef je een overzicht van de beste opties en de optie waar jij voor kiest voer ik voor je uit.

 

 

 

Gratis tools, werkwijze en voorwaarden van Studio Sierlebons.