Brand designer & grafisch ontwerper voor creatieve ondernemers

Reviews

Een feestje!

“Ik wilde zelf een website bouwen voor mijn bedrijf,

Yoga beweegt je, maar wist aanvankelijk niet zo goed waar te beginnen. Leonie heeft me daarbij geholpen.

Ik kon vrijblijvend starten met één van haar challenges, ‘Ontdek je eigen, creatieve stijl in 7 opdrachten’.

Dat bracht op een heel organische manier mijn beelden voor de yoga bij elkaar. Met het inzicht in mijn beeldtaal kon ik verder werken, en werden vanzelf de keuzes voor kleuren en huisstijl duidelijk.

 

Het was heel fijn om regelmatig met Leonie te kunnen sparren over vormgeving en techniek. Ook het logo hebben we in samenspraak gemaakt. Zo vond ik mijn eigen manier om zichtbaar te zijn tussen mijn collega-yogadocenten.

 

Samenwerken met Leonie is eigenlijk gewoon een feestje. Ze is vakkundig, behulpzaam en geduldig.

Het proces was geweldig; het resultaat is een website die rust en helderheid ademt, en tegelijkertijd mijn liefde voor het leven in al haar kleuren.”

 

Dorine van der Beek, Yoga Beweegt Je.


Ontwerp website: Dorine van der Beek.
Begeliding bij het vormgeven van de website

en ontwerp logo:  Leonie Gladdines, Studio Sierlebons

Snel en perfectionistisch

“Graag beveel ik Leonie van harte aan. Zij heeft al een aantal grafische opdrachten voor Het Activeringshuis uitgevoerd. Als ik een spoedopdracht heb is Leonie altijd bereid om op korte termijn te leveren. Zij is snel, perfectionistisch en heeft aan een half woord genoeg om jouw vraag visueel uit te beelden. Dank voor de fijne samenwerking Leonie!”

 

Lucienda Dap, Het Activeringshuis

Een nieuw logo en een nieuwe huisstijl

“Ik wilde graag een logo dat past bij mij en mijn bedrijf en hulp bij zichtbaarheid en herkenbaarheid  van mijn bedrijf online. Onze samenwerking heeft mij een nieuw logo opgeleverd en een nieuwe huisstijl. Daarbij leer ik stiekem elke weer een beetje bij over hoe je technisch en praktisch jezelf profileert online.

 

Ik zou je aanbevelen ten eerste omdat je goed bent in je vak, je bent deskundig en je weet goed over te brengen waarom bepaalde zaken nodig zijn en welke niet. En je bent heel authentiek, hou ik van!!

 

Daarbij heb ik veel gehad aan het feit dat je heel rustig en geduldig bleef op de momenten dat ik moest kiezen, niet kon kiezen of ‘vast zat’. Man wat een proces wat het.

Je betrouwbaarheid en helderheid in je communicatie vind ik ook heel prettig. Je zegt wat doet, en doet wat je zegt, fijn! En wat ik natuurlijk supertof vond de afgelopen week is dat je heel snel en adequaat kon helpen bij de spoedklussen die ik had.”

 

Een hoger niveau

"Studio Sierlebons heeft voor mij een website gemaakt die mij past als een handschoen. Ze maakte wat ik in mijn hoofd had en tilde dat naar een hoger niveau.

De site geeft precies, het frisse en het professionele, maar ook het warme en het informele weer, dat ik met mijn bedrijf wil bieden. De samenwerking was erg prettig en Leonies geduld is eindeloos."

 

Zo had ik mezelf nog niet gezien

"Tijdens het schrijven van mijn ondernemingsplan en het personaliseren van mijn website merkte ik dat ik nogal vastliep. 'Wat is nou typisch mij? Hoe kan ik in stijl uiten wie ik ben?' Ik kreeg de opdracht om een moodboard te maken met Leonie. Ik moet zeggen dat ik niet meteen dacht: Jeuj dat is tof! Maar het was werkelijk supertof! Aan de hand van de 7 opdrachten, met als eindopdracht het moodboard, maakte Leonie een geweldige omschrijving van mij en vatte zij dingen van mij samen. Leonie schiep een beeld van mij zoals ik mezelf niet zag.

 

We kwamen o.a. tot de conclusie dat ik mijn kick op superhelden goed kan verwerken in mijn teksten, uitstraling en positionering; heldhaftig, stoer en bondig.

Want dit is wie ik ben en wat ik doe: een dapper persoon die zichzelf én anderen kan helpen. Ik ben Dana Paat, dé rugtraining specialist die jouw krachtige houding tot leven brengt, zodat jij sterker op alle vlakken bent!

Danjewel Leonie voor het ontwaken van mijn unieke karakter!"

 

Alle ruimte voor mijn eigen inbreng

“Door middel van crowdfunding ben ik een project gestart in Afrika. Vanuit Afrika (en ook vanuit Nederland) had ik dit project nooit alleen tot een goed einde kunnen brengen. Heel fijn is dat ik iets kan aanleveren (tekst of beeldmateriaal) en meestal wordt het dezelfde dag door Leonie behandeld en volgt er een overleg.

Dat overleg is altijd rustig, bedachtzaam en vol met initiatieven, maar ook met ruimte voor mijn eigen inbreng. Zij heeft voor mij een illustratie gemaakt, een flyer en een informatiebord ontworpen.

 

Ook heeft ze mijn boodschap naar buiten gebracht via social media en een plan voor mij gemaakt hoe de crowdfunding aan te pakken. Ze heeft mij ook gestimuleerd en geadviseerd en dat heeft mij enorm geholpen.”

 

Ik heb rust en alle vertrouwen in de toekomst

“Voor we gingen samenwerken had ik geen idee hoe ik met mijn pr de cliënt kon stimuleren voor mijn praktijk-aanbod te kiezen. Onze samenwerking heeft me opgeleverd dat ik weet hoe “het”werkt en dat geeft me rust en alle vertrouwen in de toekomst. Het geeft me ruimte om te focussen op mijn core business waar een behoorlijke ontwikkeling zichtbaar is.

 

Leonie is een erg prettig persoon om mee te werken, je kunt van haar opaan; ze zegt wat ze doet, doet precies wat ze zegt en is enorm geduldig.”

 

De creatieve, eigenzinnige vormgeving past helemaal bij mij

"Dankzij Leonie heb ik nu een wonderschone, helemaal op maat gemaakte website voor mijn bedrijf. Ik ben er heel erg trots op en blij mee. Krijg er veel lovende reacties op. Vooral ook vanwege de creatieve, eigenzinnige vormgeving, smaakvolle en professionele uitstraling. En helemaal bij mij passend. Dat is ook, wat ik van veel mensen die mij kennen, als reactie krijg.

 

Ik wilde een doeltreffende gebruikersvriendelijke site die bij mij past en duidelijk maakt, wie ik ben en wat ik te bieden heb. En die voor anderen makkelijk te lezen en te begrijpen is. Leonie gaat heel zorgvuldig te werk om te weten te komen wie je bent en wat je precies wilt.

Aansluitend ga je aan de slag met het maken van een moodboard.

Daarna is er veelvuldig overleg met toepasbare voorstellen en ideeën van Leonie haar kant en bouw je zo stap voor stap de site op, naar wens.

Ze doet dit allemaal met geduld, vriendelijkheid en professioneel. Ze is flexibel en snel m.b.t. iedere verandering en denkt over alles mee.

Het eindresultaat is prachtig en de samenwerking is heel erg plezier. Je mag heel blij zijn als zij een ontwerp voor je gaat maken. Een perfecte start om een succesvol bedrijf te gaan starten. Heel erg bedankt!"

 

One of a kind!

"Via een vriendin kwam ik  bij Leonie terecht voor het maken van mijn website, logo en flyer. Haar persoonlijke manier van werken en ontwerpen sprak mij meteen aan. Na een fijne ontmoeting en het doorspreken van mijn wensen via een moodboard kwam al snel de eerste versie, die al super verrassend was. De kleurencombinatie en unieke vormgeving zijn doeltreffend en pakkend.

 

De contacten en mooie ideeën hebben geleid tot een hele fijne samenwerking. Leonie heeft voor mij een super mooie website gemaakt, die persoonlijk en tijdloos is.

 

De reacties zijn allemaal zo mooi en dit dankzij Leonie die haar liefde voor haar zo vak zo goed laat zien in haar werk. Voor een unieke website is Leonie DE aangewezen persoon. One of a kind! Super bedankt Leonie"

 

Creatieve wereld

"Leonie denkt 'out of the box' en probeert je vastgeroeste brein mee te nemen naar de creatieve wereld van eindeloze mogelijkheden. Waar ik kwam met een vage beschrijving en een standaard idee voor mijn logo, weet zij dit uit te werken tot een mooi uniek concept. De samenwerking verliep erg prettig en de communicatie is duidelijk en helder. Heel erg bedankt voor het ontwerpen van mijn mooie logo voor OKAPIE en het meehelpen naar het zoeken van een eigen huisstijl."

 

Dominique Groen, sieradenlijn OKAPIE

Dit ben jij, dit past echt bij jou

"Leonie heeft een prachtige website voor mij gemaakt.

Na een goed gesprek, een moodboard, een kleurenpalet en een fotosessie is er ineens een website, helemaal 'op mijn lijf geschreven'. Dat blijkt ook uit de reacties: 'dit ben jij, dit past echt bij jou'. Er was zelfs iemand die zei 'ik kom al tot rust als ik jouw website zie'. Precies wat ik wilde bereiken. Leonie, bedankt voor je inbreng en de fijne samenwerking!"

 

Han Polman, coach voor persoonlijke ontwikkeling

Helemaal zoals ik het voor ogen had

"Leonie heeft voor mij een prachtige website gemaakt. Ik heb de samenwerking als heel prettig ervaren, Leonie luistert heel goed naar wat je wil en komt dan met verrassende ideeën. Het is helemaal geworden zoals ik het voor ogen had. Ik ben er dan ook ontzettend blij mee.

Leonie denkt echt aan alles. Ik kan alleen maar zeggen, neem contact op met Leonie als je iets moois wilt, zij maakt het met alle liefde en plezier voor je."

 

Caroline van den Broek, voetreflextherapeut

Een neusje voor sfeer en schoonheid

"Voor iedereen die wil weten wie er verantwoordelijk is voor die fabelhaft mooie beelden en de slimme indeling van de website: dat is Leonie Gladdines van Studio Sierlebons, een dame met een neus - een néúsje, mijn beste - voor sfeer en schoonheid én een scherp oog voor praktische toepasbaarheid. En de kers op de taart is dat ze goed overleg pleegt, duidelijke afspraken maakt, zich daaraan houdt en volmaakt bedaard blijft."

 

Ine Willems, vertel- en verhaalkundige, (boek)vertaler

Met oog en oor voor onze wensen en ideeën

"Wat zijn we blij met de nieuwe site van Amanda Sauerkraut!  Leonie heeft haar eigen creatieve stempel gedrukt op het geheel, maar met oog en oor voor onze wensen en ideeën. Ze maakte een moodboard om te peilen of ze qua sfeer goed zat (ja, meteen raak!), ze luisterde goed, dacht mee, stond open voor onze inbreng, probeerde dingen uit maar draaide die ook in no time weer terug als de vorige versie tóch beter beviel, en zo kreeg de nieuwe site meer en meer vorm.

 

We raakten steeds enthousiaster: kon dit er ook nog bij? ("tuurlijk"), zou het leuk zijn als ...? ("ja wie weet, we proberen het uit"), oh sorry, het wordt toch een andere foto ("geen probleem"). Zo werd het een gezamenlijk proces, waarbij Leonie de technische touwtjes op een prettige manier in handen hield. Het uiteindelijke resultaat overtreft onze verwachtingen! Heel erg bedankt, Leonie!"

 

Tim Gladdines (alias Amanda Sauerkraut)

en Melanie Pelzer (PA van Amanda Sauerkraut)

Een persoonlijk resultaat

"Leonie, je hebt ons erg goed geholpen met het ontwerpen van onze logo’s en website. Het was misschien niet iets alledaags, maar we zijn wel tot een resultaat gekomen wat goed bij ons past.

 

We vonden het fijn dat er altijd de mogelijkheid was om aanpassingen te maken waar nodig, zo zijn we echt tot een persoonlijk resultaat gekomen. Hartelijk dank voor je hulp, en voornamelijk voor de ruimte die je hebt gegeven zodat onze inbreng goed gebruikt werd. Dit vinden wij erg belangrijk, en het resultaat is dan ook erg mooi!"

 

Zua Bonewald & Levi Bonewald,

Bonewald Luthiers

Een ontwerp dat perfect aansluit

bij mijn wensen

"De samenwerking met Leonie was erg prettig. Ik heb haar een aantal basiselementen gegeven die ik graag in mijn logo verwerkt wilde zien, maar daarnaast vooral de creativiteit van Leonie benut.

Leonie gaat erg flexibel om met de feedback en maakte een ontwerp dat perfect aansloot bij mijn wensen. Ik raad Studio Sierlebons dan ook zeker aan!"

 

Denise Bergshoeff,

Denise’s Bakery

De sfeer is altijd goed

"Ik werkte samen met Leonie aan de NFA afstudeerfilm ‘Sacred Defense’: een heftig verhaal, uitdagend voor art! (Oorlogssituatie jaren 80 in Iran, gefilmd in Amsterdam).

Samen met de rest van de crew hebben we een mooie geloofwaardige film neergezet die vele prijzen heeft mogen ontvangen. De samenwerking met Leonie heb ik als zeer goed ervaren, het was een heftig project maar de sfeer was altijd goed! Samen werkten we ook met veel plezier aan de NTR kort! ‘In the Pitt’ en de Cinekid openingsfilm ‘One Happy Day’. Kortom een veelzijdige collega waar ik graag mee samen werk."

 

Jasper Fernhout,

art director

Aandacht voor het geheel en voor het detail

"Leonie is enthousiast, betrokken en zeer oplossingsgericht. Steeds als ik met haar samenwerk,

leest ze mijn teksten aandachtig en maakt ze vervolgens prachtige, vaak humoristische, illustraties in haar heel eigen specifieke stijl. Haar illustraties verbeelden niet gewoon het verhaal maar voegen altijd iets toe, zodat haar werk echt een meerwaarde vormt.

Leonie heeft aandacht voor het geheel en voor het détail,

ze is betrouwbaar en eerlijk, en staat altijd open voor

een dialoog."

 

Tim Gladdines,

Docent - Trainer - Acteur - Regisseur  Performer

- Schrijver - Vertaler

Over Leonie

Ik ben Leonie Gladdines, brand designer & grafisch ontwerper bij Studio Sierlebons. Ik leid creatieve ondernemers naar een uniek brand design. Ik vertaal wie jij bent naar een ontwerp, een visuele identiteit. Ook maak ik droomscènes: ik verbeeld mijn dromen uit de nacht.

 

Visie

Je merk vertelt hoe het is om met jou samen te werken of om iets bij jou te kopen. De huisstijl van je bedrijf ademt jouw visie en persoonlijkheid waardoor mensen direct voelen dat ze jou willen leren kennen. "If you are your authentic self you have no competition." - Scott Stratten

 

Portfolio

Ik heb de huisstijl en visuele identiteit ontworpen voor o.a.: een theatermaker, vertaalbureau, journalist, boekenliefhebber, illustrator, voetreflexologen, coaches, assistentbureau, healingpraktijk, rouwtherapeut, meubelontwerpster, schrijver en yogadocente.

 

Grafische vormgeving en decor-ontwerp voor o.a. Eus' Boekenclub (NTR) 2021 en 2022, TV Toppers 2020 (KRO/NCRV), Kopspijkers 2019 (BNNVARA), Lang Leve de Muziekshow 2018 (AVRO/TROS), Zapp Awards 2018/2019/2020 (NPO), VPRO Boeken 2018/2019 (VPRO)

(i.o.v. Rien Beerens).

Neem contact op  met Leonie

06 12591469

leonie@studiosierlebons.nl

Reviews

Een feestje!

“Ik wilde zelf een website bouwen voor
mijn bedrijf, Yoga beweegt je, maar wist aanvankelijk niet zo goed waar te beginnen. Leonie heeft me daarbij geholpen.

Ik kon vrijblijvend starten met één van haar challenges, ‘Ontdek je eigen, creatieve stijl in 7 opdrachten’.

Dat bracht op een heel organische manier mijn beelden voor de yoga bij elkaar. Met het inzicht in mijn beeldtaal kon ik verder werken, en werden vanzelf de keuzes voor kleuren en huisstijl duidelijk.

 

Het was heel fijn om regelmatig met Leonie te kunnen sparren over vormgeving en techniek. Ook het logo hebben we in samenspraak gemaakt. Zo vond ik mijn eigen manier om zichtbaar te zijn tussen mijn collega-yogadocenten.

 

Samenwerken met Leonie is eigenlijk gewoon een feestje. Ze is vakkundig, behulpzaam en geduldig.

Het proces was geweldig; het resultaat is een website die rust en helderheid ademt, en tegelijkertijd mijn liefde voor het leven in al haar kleuren.”

 

Dorine van der Beek, Yoga Beweegt Je.


Ontwerp website: Dorine van der Beek.
Begeliding bij het vormgeven van de website en ontwerp logo:  Leonie Gladdines, Studio Sierlebons

Een nieuw logo en een nieuwe huisstijl

“Ik wilde graag een logo dat past bij mij en mijn bedrijf en hulp bij zichtbaarheid en herkenbaarheid  van mijn bedrijf online. Onze samenwerking heeft mij een nieuw logo opgeleverd en een nieuwe huisstijl. Daarbij leer ik stiekem elke weer een beetje bij over hoe je technisch en praktisch jezelf profileert online.

 

Ik zou je aanbevelen ten eerste omdat je goed bent in je vak, je bent deskundig en je weet goed over te brengen waarom bepaalde zaken nodig zijn en welke niet.
En je bent heel authentiek, hou ik van!!

 

Daarbij heb ik veel gehad aan het feit dat je heel rustig en geduldig bleef op de momenten dat ik moest kiezen, niet kon kiezen of ‘vast zat’. Man wat een proces wat het.  Je betrouwbaarheid en helderheid in je communicatie vind ik ook heel prettig.

Je zegt wat doet, en doet wat je zegt, fijn!
En wat ik natuurlijk supertof vond de afgelopen week is dat je heel snel en adequaat kon helpen bij de spoedklussen die ik had.”

 

Snel en perfectionistisch

“Graag beveel ik Leonie van harte aan.

Zij heeft al een aantal grafische opdrachten voor Het Activeringshuis uitgevoerd.

Als ik een spoedopdracht heb is Leonie altijd bereid om op korte termijn te leveren.

Zij is snel, perfectionistisch en heeft aan een half woord genoeg om jouw vraag visueel uit te beelden. Dank voor de fijne samenwerking Leonie!”

 

Lucienda Dap, Het Activeringshuis

Ik heb alle rust en vertrouwen in

de toekomst

“Voor we gingen samenwerken had ik geen idee hoe ik met mijn pr de cliënt kon stimuleren voor mijn praktijk-aanbod te kiezen. Onze samenwerking heeft me opgeleverd dat ik weet hoe “het”werkt en dat geeft me rust en alle vertrouwen voor de toekomst. Het geeft me ruimte om te focussen op mijn core business waar een behoorlijke ontwikkeling zichtbaar is. Leonie is een erg prettig persoon om mee te werken, je kunt van haar opaan; ze zegt wat ze doet, doet precies wat ze zegt en is enorm geduldig.”

 

De creatieve, eigenzinnige vormgeving past helemaal bij mij

"Dankzij Leonie heb ik nu een wonderschone, helemaal op maat gemaakte website voor mijn bedrijf. Ik ben er heel erg trots op en blij mee. Krijg er veel lovende reacties op. Vooral ook vanwege de creatieve, eigenzinnige vormgeving, smaakvolle en professionele uitstraling.

En helemaal bij mij passend. Dat is ook,

wat ik van veel mensen die mij kennen,

als reactie krijg.

 

Ik wilde een doeltreffende gebruikersvriendelijke site die bij mij past en duidelijk maakt, wie ik ben en wat ik te bieden heb. En die voor anderen makkelijk te lezen en te begrijpen is. Leonie gaat heel zorgvuldig te werk om te weten te komen wie je bent en wat je precies wilt. Aansluitend ga je aan de slag met het maken van een moodboard.

 

Daarna is er veelvuldig overleg met toepasbare voorstellen en ideeën van Leonie haar kant en bouw je zo stap voor stap de site op, naar wens. Ze doet dit allemaal met geduld, vriendelijkheid en professioneel.

Ze is flexibel en snel m.b.t. iedere verandering en denkt over alles mee.

Het eindresultaat is prachtig en de samenwerking is heel erg plezier.
Je mag heel blij zijn als zij een ontwerp voor je gaat maken. Een perfecte start om een succesvol bedrijf te gaan starten. Heel erg bedankt!"

 

Creatieve wereld

"Leonie denkt 'out of the box' en probeert je vastgeroeste brein mee te nemen naar de creatieve wereld van eindeloze mogelijkheden. Waar ik kwam met een vage beschrijving en een standaard idee voor mijn logo, weet zij dit uit te werken tot een mooi uniek concept.

De samenwerking verliep erg prettig en de communicatie is duidelijk en helder. Heel erg bedankt voor het ontwerpen van mijn mooie logo voor OKAPIE en het meehelpen naar het zoeken van een eigen huisstijl."

 

Dominique Groen, sieradenlijn OKAPIE

Een neusje voor sfeer en schoonheid

"Voor iedereen die wil weten wie er verantwoordelijk is voor die fabelhaft mooie beelden en de slimme indeling van de website: dat is Leonie Gladdines van Studio Sierlebons, een dame met een neus - een néúsje, mijn beste - voor sfeer en schoonheid én een scherp oog voor praktische toepasbaarheid. En de kers op de taart is dat ze goed overleg pleegt, duidelijke afspraken maakt, zich daaraan houdt en volmaakt bedaard blijft."

 

Ine Willems, vertel- en verhaalkundige, (boek)vertaler

 Met oog en oor voor onze wensen

en ideeën

"Wat zijn we blij met de nieuwe site van Amanda Sauerkraut!  Leonie heeft haar eigen creatieve stempel gedrukt op het geheel, maar met oog en oor voor onze wensen en ideeën. Ze maakte een moodboard om te peilen of ze qua sfeer goed zat (ja, meteen raak!), ze luisterde goed, dacht mee, stond open voor onze inbreng, probeerde dingen uit maar draaide die ook in no time weer terug als de vorige versie tóch beter beviel, en zo kreeg de nieuwe site meer en meer vorm.

 

We raakten steeds enthousiaster: kon dit er ook nog bij? ("tuurlijk"), zou het leuk zijn als ...? ("ja wie weet, we proberen het uit"), oh sorry, het wordt toch een andere foto ("geen probleem"). Zo werd het een gezamenlijk proces, waarbij Leonie de technische touwtjes op een prettige manier in handen hield. Het uiteindelijke resultaat overtreft onze verwachtingen! Heel erg bedankt, Leonie!"

 

Tim Gladdines (alias Amanda Sauerkraut)

en Melanie Pelzer (PA van Amanda Sauerkraut)

Een persoonlijk resultaat

"Leonie, je hebt ons erg goed geholpen met het ontwerpen van onze logo’s en website. Het was misschien niet iets alledaags, maar we zijn wel tot een resultaat gekomen wat goed bij ons past.

 

We vonden het fijn dat er altijd de mogelijkheid was om aanpassingen te maken waar nodig, zo zijn we echt tot een persoonlijk resultaat gekomen.

Hartelijk dank voor je hulp, en voornamelijk voor de ruimte die je hebt gegeven zodat onze inbreng goed gebruikt werd. Dit vinden wij erg belangrijk, en het resultaat is dan ook erg mooi!"

 

Zua Bonewald & Levi Bonewald,

Bonewald Luthiers

Een ontwerp dat perfect aansluit bij mijn wensen

"De samenwerking met Leonie was erg prettig. Ik heb haar een aantal basiselementen gegeven die ik graag in mijn logo verwerkt wilde zien, maar daarnaast vooral de creativiteit van Leonie benut. Leonie gaat erg flexibel om met de feedback en maakte een ontwerp dat perfect aansloot bij mijn wensen. Ik raad Studio Sierlebons dan ook zeker aan!"

 

Denise Bergshoeff,

Denise’s Bakery

De sfeer is altijd goed

"Ik werkte samen met Leonie aan de NFA afstudeerfilm ‘Sacred Defense’: een heftig verhaal, uitdagend voor art! (Oorlogssituatie jaren 80 in Iran, gefilmd in Amsterdam).

Samen met de rest van de crew hebben we een mooie geloofwaardige film neergezet die vele prijzen heeft mogen ontvangen.

De samenwerking met Leonie heb ik als zeer goed ervaren, het was een heftig project maar de sfeer was altijd goed! Samen werkten we ook met veel plezier aan de NTR kort! ‘In the Pitt’ en de Cinekid openingsfilm ‘One Happy Day’. Kortom een veelzijdige collega waar ik graag mee samenwerk."

 

Jasper Fernhout,

art director

Aandacht voor het geheel en

voor het detail

"Leonie is enthousiast, betrokken en zeer oplossingsgericht. Steeds als ik met haar samenwerk, leest ze mijn teksten aandachtig en maakt ze vervolgens prachtige, vaak humoristische, illustraties in haar heel eigen specifieke stijl.

 

Haar illustraties verbeelden niet gewoon

het verhaal maar voegen altijd iets toe, zodat haar werk echt een meerwaarde vormt. Leonie heeft aandacht voor het geheel en voor het détail, ze is betrouwbaar

en eerlijk, en staat altijd open voor

een dialoog."

 

Tim Gladdines,

Docent - Trainer - Acteur - Regisseur  Performer - Schrijver - Vertaler

Over Leonie

Ik ben Leonie Gladdines, brand designer & grafisch ontwerper bij Studio Sierlebons. Ik leid creatieve ondernemers naar een uniek brand design. Ik vertaal wie jij bent naar een ontwerp, een visuele identiteit. Ook maak ik droomscènes: ik verbeeld mijn dromen uit de nacht.

 

Visie

Je merk vertelt hoe het is om met jou samen te werken of om iets bij jou te kopen. De huisstijl van je bedrijf ademt jouw visie en persoonlijkheid waardoor mensen direct voelen dat ze jou willen leren kennen. "If you are your authentic self you have no competition." - Scott Stratten

 

Portfolio

Ik heb de huisstijl en visuele identiteit ontworpen voor o.a.: een theatermaker, vertaalbureau, journalist, boekenliefhebber, illustrator, voetreflexologen, coaches, assistentbureau, healingpraktijk, rouwtherapeut, schrijver,  meubelontwerpster en yogadocente.

 

Grafische vormgeving en decor-ontwerp voor o.a. Eus' Boekenclub (NTR) 2021 en 2022, TV Toppers 2020 (KRO/NCRV), Kopspijkers 2019 (BNNVARA), Lang Leve de Muziekshow 2018 (AVRO/TROS), Zapp Awards 2018/2019/2020 (NPO), VPRO Boeken 2018/2019 (VPRO)

(i.o.v. Rien Beerens).