Reviews

"Studio Sierlebons heeft voor mij een website gemaakt die mij past als een handschoen. Ze maakte wat ik in mijn hoofd had en tilde dat naar een hoger niveau.

De site geeft precies, het frisse en het professionele, maar ook het warme en het informele weer, dat ik met mijn bedrijf wil bieden. De samenwerking was erg prettig en Leonies geduld is eindeloos."

 

"Via een vriendin kwam ik  bij Leonie terecht voor het maken van mijn website, logo en flyer. Haar persoonlijke manier van werken en ontwerpen sprak mij meteen aan. Na een fijne ontmoeting en het doorspreken van mijn wensen via een moodboard kwam al snel de eerste versie, die al super verrassend was.

De kleurencombinatie en unieke vormgeving zijn doeltreffend en pakkend. De contacten en mooie ideeën hebben geleid tot een hele fijne samenwerking. Leonie heeft voor mij een super mooie website gemaakt, die persoonlijk en tijdloos is.

De reacties zijn allemaal zo mooi en dit dankzij Leonie die haar liefde voor haar zo vak zo goed laat zien in haar werk. Voor een unieke website is Leonie DE aangewezen persoon. One of a kind! Super bedankt Leonie"

 

"Dankzij Leonie heb ik nu een wonderschone, helemaal op maat gemaakte website voor mijn bedrijf. Ik ben er heel erg trots op en blij mee. Krijg er veel lovende reacties op. Vooral ook vanwege de creatieve, eigenzinnige vormgeving, smaakvolle en professionele uitstraling. En helemaal bij mij passend. Dat is ook, wat ik van veel mensen die mij kennen, als reactie krijg.

 

Ik wilde een doeltreffende gebruikersvriendelijke site die bij mij past en duidelijk maakt, wie ik ben en wat ik te bieden heb. En die voor anderen makkelijk te lezen en te begrijpen is. Leonie gaat heel zorgvuldig te werk om te weten te komen wie je bent en wat je precies wilt. Daarom komt ze ook bij je thuis om hierdoor een compleet beeld te krijgen. Aansluitend ga je aan de slag met het maken van een moodboard. Daarna is er veelvuldig overleg met toepasbare voorstellen en ideeën van Leonie haar kant en bouw je zo stap voor stap de site op, naar wens.

Ze doet dit allemaal met geduld, vriendelijkheid en professioneel. Ze is flexibel en snel m.b.t. iedere verandering en denkt over alles mee.

Het eindresultaat is prachtig en de samenwerking is heel erg plezier. Je mag heel blij zijn als zij een website voor je gaat maken. Een perfecte start om een succesvol bedrijf te gaan starten. Heel erg bedankt!"

 

"Leonie denkt 'out of the box' en probeert je vastgeroeste brein mee te nemen naar de creatieve wereld van eindeloze mogelijkheden. Waar ik kwam met een vage beschrijving en een standaard idee voor mijn logo, weet zij dit uit te werken tot een mooi uniek concept. De samenwerking verliep erg prettig en de communicatie is duidelijk en helder. Heel erg bedankt voor het ontwerpen van mijn mooie logo voor OKAPIE en het meehelpen naar het zoeken van een eigen huisstijl."

 

Dominique Groen, sieradenlijn OKAPIE

"Leonie heeft een prachtige website voor mij gemaakt.

Na een goed gesprek, een moodboard, een kleurenpalet en een fotosessie is er ineens een website, helemaal 'op mijn lijf geschreven'. Dat blijkt ook uit de reacties: 'dit ben jij, dit past echt bij jou'. Er was zelfs iemand die zei 'ik kom al tot rust als ik jouw website zie'. Precies wat ik wilde bereiken. Leonie, bedankt voor je inbreng en de fijne samenwerking!"

 

Han Polman, coach voor persoonlijke ontwikkeling

"Leonie heeft voor mij een prachtige website gemaakt. Ik heb de samenwerking als heel prettig ervaren, Leonie luistert heel goed naar wat je wil en komt dan met verrassende ideeën. Het is helemaal geworden zoals ik het voor ogen had. Ik ben er dan ook ontzettend blij mee.

Leonie denkt echt aan alles. Ik kan alleen maar zeggen, neem contact op met Leonie als je iets moois wilt, zij maakt het met alle liefde en plezier voor je."

 

Caroline van den Broek, voetreflextherapeut

"Voor iedereen die wil weten wie er verantwoordelijk is voor die fabelhaft mooie beelden en de slimme indeling van de website: dat is Leonie Gladdines van Studio Sierlebons, een dame met een neus - een néúsje, mijn beste - voor sfeer en schoonheid én een scherp oog voor praktische toepasbaarheid. En de kers op de taart is dat ze goed overleg pleegt, duidelijke afspraken maakt, zich daaraan houdt en volmaakt bedaard blijft."

 

Ine Willems, vertel- en verhaalkundige, (boek)vertaler

"Wat zijn we blij met de nieuwe site van Amanda Sauerkraut!  Leonie heeft haar eigen creatieve stempel gedrukt op het geheel, maar met oog en oor voor onze wensen en ideeën. Ze maakte een moodboard om te peilen of ze qua sfeer goed zat (ja, meteen raak!), ze luisterde goed, dacht mee, stond open voor onze inbreng, probeerde dingen uit maar draaide die ook in no time weer terug als de vorige versie tóch beter beviel, en zo kreeg de nieuwe site meer en meer vorm.

We raakten steeds enthousiaster: kon dit er ook nog bij? ("tuurlijk"), zou het leuk zijn als ...? ("ja wie weet, we proberen het uit"), oh sorry, het wordt toch een andere foto ("geen probleem"). Zo werd het een gezamenlijk proces, waarbij Leonie de technische touwtjes op een prettige manier in handen hield. Het uiteindelijke resultaat overtreft onze verwachtingen! Heel erg bedankt, Leonie!"

 

Tim Gladdines (alias Amanda Sauerkraut)

en Melanie Pelzer (PA van Amanda Sauerkraut)

"Beste Leonie,

Je hebt ons erg goed geholpen met het ontwerpen van onze logo’s en website. Het was misschien niet iets alledaags, maar we zijn wel tot een resultaat gekomen wat goed bij ons past.

We vonden het fijn dat er altijd de mogelijkheid was om aanpassingen te maken waar nodig, zo zijn we echt tot een persoonlijk resultaat gekomen. Soms was het veel heen en weer geschrijf, en toch maar weer net een tikje anders maken, maar om iets moois te maken is nou eenmaal tijd nodig. Hartelijk dank voor je hulp, en voornamelijk voor de ruimte die je hebt gegeven zodat onze inbreng goed gebruikt werd. Dit vinden wij erg belangrijk, en het resultaat is dan ook erg mooi!"

 

Zua Bonewald & Levi Bonewald,

Bonewald Luthiers

"De samenwerking met Leonie was erg prettig. Ik heb haar een aantal basiselementen gegeven die ik graag in mijn logo verwerkt wilde zien, maar daarnaast vooral de creativiteit van Leonie benut.

Leonie gaat erg flexibel om met de feedback en maakte een ontwerp dat perfect aansloot bij mijn wensen. Ik raad Studio Sierlebons dan ook zeker aan!"

 

Denise Bergshoeff,

Denise’s Bakery

"Hoi Leonie,

De print is prachtig!

Hij is goed aangekomen en met veel zorg ingepakt, precies op de manier zoals ik het ook zou doen. Mensen die aan details doen vind ik geweldig. Hij krijgt een ereplekje in de slaapkamer want daar zie ik hem het vaakst. Heel erg bedankt, ik ben er erg blij mee!"

 

Dyonne

"Ik werkte samen met Leonie aan de NFA afstudeerfilm ‘Sacred Defense’: een heftig verhaal, uitdagend voor art! (Oorlogssituatie jaren 80 in Iran, gefilmd in Amsterdam).

Samen met de rest van de crew hebben we een mooie geloofwaardige film neergezet die vele prijzen heeft mogen ontvangen. De samenwerking met Leonie heb ik als zeer goed ervaren, het was een heftig project maar de sfeer was altijd goed! Samen werkten we ook met veel plezier aan de NTR kort! ‘In the Pitt’ en de Cinekid openingsfilm ‘One Happy Day’. Kortom een veelzijdige collega waar ik graag mee samen werk."

 

Jasper Fernhout,

art director

"Leonie is enthousiast, betrokken en zeer oplossingsgericht. Steeds als ik met haar samenwerk,

leest ze mijn teksten aandachtig en maakt ze vervolgens prachtige, vaak humoristische, illustraties in haar heel eigen specifieke stijl. Haar illustraties verbeelden niet gewoon het verhaal maar voegen altijd iets toe, zodat haar werk echt een meerwaarde vormt.

Leonie heeft aandacht voor het geheel en voor het détail,

ze is betrouwbaar en eerlijk, en staat altijd open voor

een dialoog."

 

Tim Gladdines,

Docent - Trainer - Acteur - Regisseur  Performer - Schrijver

- Vertaler

Over Leonie Gladdines

 

Ik ontwerp authentieke huisstijlen voor creatieve ondernemers. De visuele identiteit die precies bij jou en je bedrijf past. Door mijn achtergrond als production designer (Ik maakte de vertaalslag van een scenario naar een visueel geloofwaardige wereld voor film & tv) kan ik mij goed inleven in iemands visie, eigenschappen en persoonlijkheid.

 

Portfolio

Ik heb de huisstijl en visuele identiteit gemaakt voor o.a.: een theatermaker, vertaalbureau, journalist, boekenliefhebber, illustrator, voetreflexologen, coaches, assistentbureau, healingpraktijk, rouwtherapeut en architect.

 

Grafische vormgeving en decor-ontwerp voor o.a. VPRO Boeken 2018/2019 (VPRO), Zapp Awards 2018/2019 (NPO), Lang Leve de Muziekshow 2018 (AVRO/TROS), Kopspijkers 2019 (BNNVARA)

(i.o.v. Rien Beerens).

 

Leonie Gladdines (Oosterhout, 1988)  studeerde voor ontwerper visuele communicatie, grafisch vormgever en production designer (film & tv).

Ze heeft twee kinderboeken geïllustreerd, verschillende huisstijlen en websites ontworpen, en de vormgeving bedacht voor een oorlogsfilm. Deze film won een CILECT Award (2014) en was finalist voor de Studenten Oscar (2014).

Neem contact op  met Leonie

Gratis e-book: ontdek een manier om je eigen, creatieve stijl te vertalen naar een unieke huisstijl voor je bedrijf.

 

In deze gratis challenge krijg je 7 dagen achter elkaar een

e-mail met daarin een video en een opdracht.

Na de challenge heb je handvatten gekregen om met jouw heel eigen, unieke stijl aan de slag te gaan.

Het zijn jouw persoonlijke ingrediënten voor een unieke visuele identiteit voor je bedrijf.

Reviews

"Dankzij Leonie heb ik nu een wonderschone, helemaal op maat gemaakte website voor mijn bedrijf. Ik ben er heel erg trots op en blij mee. Krijg er veel lovende reacties op. Vooral ook vanwege de creatieve, eigenzinnige vormgeving, smaakvolle en professionele uitstraling.

En helemaal bij mij passend. Dat is ook,

wat ik van veel mensen die mij kennen,

als reactie krijg.

 

Ik wilde een doeltreffende gebruikersvriendelijke site die bij mij past en duidelijk maakt, wie ik ben en wat ik te bieden heb. En die voor anderen makkelijk te lezen en te begrijpen is. Leonie gaat heel zorgvuldig te werk om te weten te komen wie je bent en wat je precies wilt. Daarom komt ze ook bij je thuis om hierdoor een compleet beeld te krijgen. Aansluitend ga je aan de slag met het maken van een moodboard.

Daarna is er veelvuldig overleg met toepasbare voorstellen en ideeën van Leonie haar kant en bouw je zo stap voor stap de site op, naar wens. Ze doet dit allemaal met geduld, vriendelijkheid en professioneel.

Ze is flexibel en snel m.b.t. iedere verandering en denkt over alles mee.

Het eindresultaat is prachtig en de samenwerking is heel erg plezier.
Je mag heel blij zijn als zij een website voor je gaat maken. Een perfecte start om een succesvol bedrijf te gaan starten.

Heel erg bedankt!"

 

"Leonie denkt 'out of the box' en probeert je vastgeroeste brein mee te nemen naar de creatieve wereld van eindeloze mogelijkheden. Waar ik kwam met een vage beschrijving en een standaard idee voor mijn logo, weet zij dit uit te werken tot een mooi uniek concept.

De samenwerking verliep erg prettig en de communicatie is duidelijk en helder. Heel erg bedankt voor het ontwerpen van mijn mooie logo voor OKAPIE en het meehelpen naar het zoeken van een eigen huisstijl."

 

Dominique Groen, sieradenlijn OKAPIE

"Voor iedereen die wil weten wie er verantwoordelijk is voor die fabelhaft mooie beelden en de slimme indeling van de website: dat is Leonie Gladdines van Studio Sierlebons, een dame met een neus - een néúsje, mijn beste - voor sfeer en schoonheid én een scherp oog voor praktische toepasbaarheid. En de kers op de taart is dat ze goed overleg pleegt, duidelijke afspraken maakt, zich daaraan houdt en volmaakt bedaard blijft."

 

Ine Willems, vertel- en verhaalkundige, (boek)vertaler

"Wat zijn we blij met de nieuwe site van Amanda Sauerkraut!  Leonie heeft haar eigen creatieve stempel gedrukt op het geheel, maar met oog en oor voor onze wensen en ideeën. Ze maakte een moodboard om te peilen of ze qua sfeer goed zat (ja, meteen raak!), ze luisterde goed, dacht mee, stond open voor onze inbreng, probeerde dingen uit maar draaide die ook in no time weer terug als de vorige versie tóch beter beviel, en zo kreeg de nieuwe site meer en meer vorm.

 

We raakten steeds enthousiaster: kon dit er ook nog bij? ("tuurlijk"), zou het leuk zijn als ...? ("ja wie weet, we proberen het uit"), oh sorry, het wordt toch een andere foto ("geen probleem"). Zo werd het een gezamenlijk proces, waarbij Leonie de technische touwtjes op een prettige manier in handen hield. Het uiteindelijke resultaat overtreft onze verwachtingen! Heel erg bedankt, Leonie!"

 

Tim Gladdines (alias Amanda Sauerkraut)

en Melanie Pelzer (PA van Amanda Sauerkraut)

"Beste Leonie,

Je hebt ons erg goed geholpen met het ontwerpen van onze logo’s en website. Het was misschien niet iets alledaags, maar we zijn wel tot een resultaat gekomen wat goed bij ons past.

We vonden het fijn dat er altijd de mogelijkheid was om aanpassingen te maken waar nodig, zo zijn we echt tot een persoonlijk resultaat gekomen. Soms was het veel heen en weer geschrijf, en toch maar weer net een tikje anders maken, maar om iets moois te maken is nou eenmaal tijd nodig. Hartelijk dank voor je hulp, en voornamelijk voor de ruimte die je hebt gegeven zodat onze inbreng goed gebruikt werd. Dit vinden wij erg belangrijk, en het resultaat is dan ook erg mooi!"

 

Zua Bonewald & Levi Bonewald,

Bonewald Luthiers

"De samenwerking met Leonie was erg prettig. Ik heb haar een aantal basiselementen gegeven die ik graag in mijn logo verwerkt wilde zien, maar daarnaast vooral de creativiteit van Leonie benut. Leonie gaat erg flexibel om met de feedback en maakte een ontwerp dat perfect aansloot bij mijn wensen. Ik raad Studio Sierlebons dan ook zeker aan!"

 

Denise Bergshoeff,

Denise’s Bakery

"Ik werkte samen met Leonie aan de NFA afstudeerfilm ‘Sacred Defense’: een heftig verhaal, uitdagend voor art! (Oorlogssituatie jaren 80 in Iran, gefilmd in Amsterdam).

Samen met de rest van de crew hebben we een mooie geloofwaardige film neergezet die vele prijzen heeft mogen ontvangen.

De samenwerking met Leonie heb ik als zeer goed ervaren, het was een heftig project maar de sfeer was altijd goed! Samen werkten we ook met veel plezier aan de NTR kort! ‘In the Pitt’ en de Cinekid openingsfilm ‘One Happy Day’. Kortom een veelzijdige collega waar ik graag mee samenwerk."

 

Jasper Fernhout,

art director

"Leonie is enthousiast, betrokken en zeer oplossingsgericht. Steeds als ik met haar samenwerk, leest ze mijn teksten aandachtig en maakt ze vervolgens prachtige, vaak humoristische, illustraties in haar heel eigen specifieke stijl.

 

Haar illustraties verbeelden niet gewoon

het verhaal maar voegen altijd iets toe, zodat haar werk echt een meerwaarde vormt. Leonie heeft aandacht voor het geheel en voor het détail, ze is betrouwbaar

en eerlijk, en staat altijd open voor

een dialoog."

 

Tim Gladdines,

Docent - Trainer - Acteur - Regisseur  Performer - Schrijver - Vertaler

Over Leonie Gladdines

 

Ik ontwerp authentieke huisstijlen voor creatieve ondernemers. De visuele identiteit die precies bij jou en je bedrijf past. Door mijn achtergrond als production designer (Ik maakte de vertaalslag van een scenario naar een visueel geloofwaardige wereld voor film & tv) kan ik mij goed inleven in iemands visie, eigenschappen en persoonlijkheid.

 

Portfolio

Ik heb de huisstijl en visuele identiteit gemaakt voor o.a.: een theatermaker, vertaalbureau, journalist, boekenliefhebber, illustrator, voetreflexologen, coaches, assistentbureau,  healingpraktijk, rouwtherapeut en architect.

 

Grafische vormgeving en decor-ontwerp voor o.a. VPRO Boeken 2018/2019 (VPRO), Zapp Awards 2018/2019 (NPO), Lang Leve de Muziekshow 2018 (AVRO/TROS), Kopspijkers 2019 (BNNVARA)

(i.o.v. Rien Beerens).

 

Leonie Gladdines (Oosterhout, 1988)  studeerde voor ontwerper visuele communicatie, grafisch vormgever en production designer (film & tv).

Ze heeft twee kinderboeken geïllustreerd, verschillende huisstijlen en websites ontworpen, en de vormgeving bedacht voor een oorlogsfilm. Deze film won een CILECT Award (2014) en was finalist voor de Studenten Oscar (2014).

Gratis tools van Studio Sierlebons