Een unieke website op maat.

Een website in jouw eigen,

unieke stijl die precies bij je past.

Na een persoonlijk gesprek over wat je wilt uitstralen, maak ik een moodboard om daarmee heel beeldend te kunnen communiceren over de sfeer van de website.

We vertalen jouw unieke huisstijl naar een website waar al je ideeën mogelijk zijn.

Ik werk niet met een vast sjabloon, ik zit niet vast aan kaders. Dat betekent dat ik alle ideeën die je hebt kan uitvoeren. Eerdere opdrachtgevers kozen bijvoorbeeld voor: theatraal, allerlei soorten planten, bloemetjesbehang, de speelsheid van Alice in Wonderland, zeedieren, vintage jaren ‘50 of less is more. Waar zou jij voor kiezen? Welke ingrediënten passen bij jou?

Samenwerken?

Een unieke huisstijl.

Het ontwerpen van een identiteit

voor je bedrijf

Na een persoonlijk gesprek over wat je wilt uitstralen, maak ik een huisstijl die precies bij je past. Het is jouw unieke merkidentiteit en bestaat uit een logo, kleurpalet en lettertypes.

Ik help jou je eigen, creatieve stijl ontdekken en verder te ontwikkelen zodat jouw unieke wereld zichtbaar wordt voor anderen.

Door dicht bij jezelf te blijven, te kijken naar je karaktereigenschappen, achtergrond en visie ontstaat je unieke merkidentiteit. Jouw persoonlijke stijl. Deze is daarna te vertalen naar alle communicatie-uitingen via printed media (drukwerk) en social media (online). Het is jouw unieke richtlijn voor je branding.

Over Leonie Gladdines

 

Brand design - Ik ontwerp een heel eigen, authentieke huisstijl en visuele identiteit voor creatieve ondernemers. Door mijn achtergrond als production designer (film&tv) kan ik mij goed inleven in iemands achtergrond, visie en persoonlijkheid. Toen: maakte ik de vertaalslag van een scenario naar een visueel geloofwaardige wereld voor film & tv. Nu: maak ik bij Studio Sierlebons de vertaalslag van de authentieke stijl en eigenheid van creatieve ondernemers naar een unieke huisstijl en website-ontwerp zodat ze opvallen met een uitstraling die precies bij ze past. En daarmee zelf hun ideale klant aantrekken.

 

Portfolio

Ik heb de huisstijl en visuele identiteit gemaakt voor o.a.: een theatermaker, vertaalbureau, journalist, boekenliefhebber, illustrator, voetreflexologen, coaches, assistentbureau, klinisch perfusionisten, healingpraktijk, rouwtherapeut en architect.

 

Grafische vormgeving en decor-ontwerp voor o.a. VPRO Boeken 2018/2019 (VPRO),

Zapp Awards 2018, 2019 (NPO), Lang Leve de Muziekshow 2018 (AVRO/TROS) (i.o.v. Rien Beerens).

 

Leonie Gladdines (Oosterhout, 1988)  studeerde voor ontwerper visuele communicatie, grafisch vormgever en production designer (film & tv). Ze heeft twee kinderboeken geïllustreerd, verschillende huisstijlen en websites ontworpen, en de vormgeving bedacht voor een oorlogsfilm. Deze film won een CILECT Award (2014) en was finalist voor de Studenten Oscar (2014).

Neem contact op  met Leonie

leonie@studiosierlebons.nl

Ontdek een manier om je eigen, creatieve stijl te vertalen naar een precies passende vormgeving voor een logo of website voor je bedrijf.

 

In deze challenge krijg je 7 dagen achter elkaar een e-mail met daarin een video en een opdracht.

Na de challenge heb je handvatten gekregen om met jouw heel eigen, unieke stijl aan de slag te gaan. Het zijn jouw ingrediënten voor een huisstijl of website.

Gratis tools, werkwijze en voorwaarden van Studio Sierlebons

Samenwerken?

Kies voor een unieke huisstijl of een website op maat.

Een unieke huisstijl.

Het ontwerpen van een identiteit

voor je bedrijf

Na een persoonlijk gesprek over wat je wilt uitstralen, maak ik een huisstijl die precies bij je past. Het is jouw unieke merkidentiteit en bestaat uit een logo, kleurpalet en lettertypes.

 

Ik help jou je eigen, creatieve stijl ontdekken en verder te ontwikkelen zodat jouw unieke wereld zichtbaar wordt voor anderen.

 

Door dicht bij jezelf te blijven, te kijken naar je karaktereigenschappen, achtergrond en visie ontstaat je unieke merkidentiteit.

Jouw persoonlijke stijl.

Deze is daarna te vertalen naar alle communicatie-uitingen via printed media (drukwerk) en social media (online).

Het is jouw unieke richtlijn voor je branding.

Een unieke website op maat.

Een website in jouw eigen, unieke stijl die precies bij je past.

Na een persoonlijk gesprek over wat je wil uitstralen, maak ik een moodboard om daarmee heel beeldend te kunnen communiceren over de sfeer van de website.

 

We vertalen jouw unieke huisstijl naar een website waar al je ideeën mogelijk zijn.

Ik werk niet met een vast sjabloon, ik zit niet vast aan kaders. Dat betekent dat ik alle ideeën die je hebt kan uitvoeren.

 

Eerdere opdrachtgevers kozen bijvoorbeeld voor: theatraal, allerlei soorten planten, bloemetjesbehang, de speelsheid van Alice in Wonderland, zeedieren, vintage jaren ‘50 of less is more. Waar zou jij voor kiezen? Welke ingrediënten passen bij jou?

Gratis tools van Studio Sierlebons

Over Leonie Gladdines

 

Brand design - Ik ontwerp een heel eigen, authentieke huisstijl en visuele identiteit voor creatieve ondernemers. Door mijn achtergrond als production designer (film&tv) kan ik mij goed inleven in iemands achtergrond, visie en persoonlijkheid.

 

Toen: maakte ik de vertaalslag van een scenario naar een visueel geloofwaardige wereld voor film & tv. Nu: maak ik bij Studio Sierlebons de vertaalslag van de authentieke stijl en eigenheid van creatieve ondernemers naar een unieke huisstijl en website-ontwerp zodat ze opvallen met een uitstraling die precies bij ze past. En daarmee zelf hun ideale klant aantrekken.