Website Hart voor je voeten

 

Paniek! Was er bij Caroline (voetreflextherapeute). Er was haar voor een redelijk goedkoop bedrag een website aangeboden. Het eerste resultaat had ze binnen maar er was niet geluisterd naar haar wensen. Ze probeerde contact te zoeken, maar de makers waren altijd onbereikbaar. Haar geld was weg en er kwam dus helemaal geen website ...

 

Via een vriendin kwam ze bij mij terecht.

Of ik in 1,5 week (op tijd voor de openingsborrel voor haar nieuwe praktijk) voor haar een website zou kunnen maken? Natuurlijk!

 

We spraken over haar eigen wensen en ideeën. Ik stelde vragen om meer te weten te komen over haar karakter, daarop antwoordde ze: gevoelig, eerlijk, maar soms iets te goedgelovig ;) Over welke mensen ze waarbij helpt: ze geeft speciale massages aan mensen met gewrichtspijnen, spijsverteringsproblemen en hoofdpijn maar helpt ook mensen die last hebben van een depressie of burn out.

 

En ik maakte in 1,5 week (incl. Paasweekend) een website voor Caroline. Een website precies passend bij haar persoonlijkheid, waar haar doelgroep een positief gevoel bij krijgt en waardoor Caroline nog meer mensen kan helpen.

 

Toen: maakte ik de vertaalslag van een scenario naar een visueel geloofwaardige wereld voor film & tv.

Nu: maak ik de vertaalslag van de authentieke stijl van creatieve ondernemers naar een uniek grafisch ontwerp en webdesign

zodat ze opvallen met een unieke uitstraling die precies bij ze past. En daarmee zelf hun ideale klant aantrekken.

- Leonie Gladdines

© Studio Sierlebons, Ontwerpbureau van Leonie Gladdines •  06 12591469 • Oosterhout, Noord-Brabant

Ontdek een manier om je eigen, creatieve stijl te vertalen naar een precies passende vormgeving voor een logo of website voor je bedrijf.

 

In deze challenge krijg je 7 dagen achter elkaar een e-mail met daarin een video en een opdracht. Na de challenge heb je handvatten gekregen om met jouw heel eigen, unieke stijl aan de slag te gaan. Het zijn jouw ingrediënten voor een logo of website.

 

Gratis vrijblijvend, oriënterend gesprek

We overleggen samen over alle ideeën en mogelijkheden.

 

Gratis moodboard

Om de uitstraling en sfeer van je logo of  website heel duidelijk en beeldend te communiceren maak ik voordat we aan een ontwerp beginnen een moodboard. Dat is een verzameling afbeeldingen van gedachten, sfeer en associaties. Zo check je snel of we op 1 lijn zitten.

 

Veel persoonlijk contact en overleg

Ik ga met jou een persoonlijke samenwerking aan.

Ik kom bij je thuis om te overleggen, of we bellen en hebben veel contact via de e-mail.

 

 

Eigen inbreng

Er is alle ruimte voor je eigen inbreng, wensen en ideeën.

Aanpassingen aan bijvoorbeeld een website blijven altijd mogelijk.

 

Altijd een uniek ontwerp

Een website of logo wordt helemaal op maat gemaakt in jouw eigen, unieke stijl. Ik maak geen gebruik van standaard templates zoals Wordpress. In plaats daarvan maak ik voor jou iets unieks.

 

Brede artistieke vertegenwoordiging

Je kunt hier terecht voor zowel een logo, visitekaartje, flyer en folder als een website of afbeeldingen voor social media of het vormgeven van een e-book.

 

Altijd bereikbaar

 

Veilig en betrouwbaar

Gratis tools, werkwijze en voorwaarden van Studio Sierlebons