Website Ine Willems

 

Jugendstil, Alice in Wonderland en achter de coulisse van een theater! Deze drie thema's koos Ine Willems, (boek)vertaler en vertel-en verhaalkundige, voor haar nieuwe website.

Ik kreeg de opdracht om voor haar drie bedrijven, Narretief, de Vertalerij en Het Literair Vertaalatelier, een website te ontwerpen met een eigen stijl en logo per bedrijf. En of ik vooral een beetje tegen de gevestigde orde wilde aantrappen ;) Het mocht wel eens anders dan anders!

 

Ik begon met het maken van 3 moodboards (een verzameling van kleuren en afbeeldingen) zodat ik heel duidelijk kon communiceren over de uitstraling per bedrijf. De thema's en moodboards hebben zich ontwikkeld tot sferen die ik heb gebruikt bij het vormgeven van de website.

 

Bij de drie sferen ontwierp ik 3 logo's. En een beeldmerk: een narrenkap als herkenbaar symbool voor alledrie de bedrijven die je overal terug ziet. Want het zijn drie verschillende bedrijven die ieder een eigen vakgebied vertegenwoordigen (uitgeven, boekvertalen en vakverdieping (o.a.)) maar de overkoepelende factor is Ine.

 

Voor de contact- en blogpagina's ontwierp ik nog een vierde lijn: met een warme, maar wat zakelijkere uitstraling. De Ine-lijn. Oja, stiekem zijn het twee websites, een in het Nederlands en een in het Engels!

 

 

Toen: maakte ik de vertaalslag van een scenario naar een visueel geloofwaardige wereld voor film & tv.

Nu: maak ik de vertaalslag van de authentieke stijl van creatieve ondernemers naar een uniek grafisch ontwerp en webdesign

zodat ze opvallen met een unieke uitstraling die precies bij ze past. En daarmee zelf hun ideale klant aantrekken.

- Leonie Gladdines

© Studio Sierlebons, Ontwerpbureau van Leonie Gladdines •  06 12591469 • Oosterhout, Noord-Brabant

Ontdek een manier om je eigen, creatieve stijl te vertalen naar een precies passende vormgeving voor een logo of website voor je bedrijf.

 

In deze challenge krijg je 7 dagen achter elkaar een e-mail met daarin een video en een opdracht. Na de challenge heb je handvatten gekregen om met jouw heel eigen, unieke stijl aan de slag te gaan. Het zijn jouw ingrediënten voor een logo of website.

 

Gratis vrijblijvend, oriënterend gesprek

We overleggen samen over alle ideeën en mogelijkheden.

 

Gratis moodboard

Om de uitstraling en sfeer van je logo of  website heel duidelijk en beeldend te communiceren maak ik voordat we aan een ontwerp beginnen een moodboard. Dat is een verzameling afbeeldingen van gedachten, sfeer en associaties. Zo check je snel of we op 1 lijn zitten.

 

Veel persoonlijk contact en overleg

Ik ga met jou een persoonlijke samenwerking aan.

Ik kom bij je thuis om te overleggen, of we bellen en hebben veel contact via de e-mail.

 

 

Eigen inbreng

Er is alle ruimte voor je eigen inbreng, wensen en ideeën.

Aanpassingen aan bijvoorbeeld een website blijven altijd mogelijk.

 

Altijd een uniek ontwerp

Een website of logo wordt helemaal op maat gemaakt in jouw eigen, unieke stijl. Ik maak geen gebruik van standaard templates zoals Wordpress. In plaats daarvan maak ik voor jou iets unieks.

 

Brede artistieke vertegenwoordiging

Je kunt hier terecht voor zowel een logo, visitekaartje, flyer en folder als een website of afbeeldingen voor social media of het vormgeven van een e-book.

 

Altijd bereikbaar

 

Veilig en betrouwbaar

Gratis tools, werkwijze en voorwaarden van Studio Sierlebons